Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veležu treba zabraniti da nastupa u europskim takmičenjima
Svake godine ista kuknjava na nase klubove u sezoni pretkvalifikacija i neka nerealno ocekivanja. Problem je u vama sto ste naivni a ne u njima ha ha
@BeogradNaVodi bil to smio reci u stabu 505. buzimske brigade?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Inter Milan - Velez Nevesinje ?! Jesam li ovo gledao ?
kladara kladara rodjeni
Ovo treba rasformirat pod hitno, strava!
Hahahaha ugasite se
Nek uprava ulaže 500k u gradnju terena u Blagaju da imaju gdje trenirat pored vec postojeceg pomocnog terena nek prave krovove tribine koje nece po svemu prikazanomm nikad napunit umjesto da dovedu 5 6 kvalitetna igraca PS bolje od Intera 5 komada nego od AEKa 12
tako je ali ulaganjima u gradnju imate ugradnju sto najvaznije
Postoji li išta čega se SDA dotakla, a da to nije propalo?
SDP je ovdje
Sramota ih nazvati fudbalerima. Čestitke Borcu i Sarajevu na pobjedi
Zvanicno veca bruka od ispadanja Borca od nekog B 30 i nesto
hahahhaha , bolje da ste odveli fk blagaj , bolje bi prosli
Vakat da se Velez vrati u drugu ligu...
Pa i Andora napreduje daaaaleko vipe od Bosne...
Koliko nam je sport zaostao više ništa nije sramota! Pa i ta Andora više ulaže u sport nego mi a naši se u savezu laktaju za fotelje kako bi dernečili po kafanama i lagodno živjeli a ne da bi fudbal unaprijedili. Ovo šte gledamo je proizvod saveza koji samo gleda da napiše što više kazni kako bi što više para ostalo njima od sponzorstva, mislim da je sce rečeno.
Kralju velezu nikad vise donacija , budzet 7 Mil trebali su dobit ove 7 razlike , al samo gdje idu te pare od donacija ?
Sramota baš, ispade Andora velesila za našu ligu
Kao onaj grafit mostar u srcu velež u grobu
Mostar u srcu Velež do rata
VAHA NA APARATIMA.
Zrinjski na aparatima.