Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dudicu hvala za sve od Manijaka :)
Sarajevo svako malo dovede nekog igraca. A igra i rezultati ispod svakog nivoa.
Pravda za Sarajevo! 🤣
Nikad tu velikog kluba nema.
Zanimljiva tabela, gusto. Šta bode oči, br golova. Trenutni lider 1 gol po meču. Ima par ekipa koje daju golove i to je super. Npr Sloga. Da se razumijemo navijam za Slobodu al njih gledat naporno i dosadno. A i lider u 5 deka sa njima.
Hahahahaahaha ali nasli se navijaci Sarajeva pisat o nekom ponasanju navijaca, a ti isti navijaci su ovome istom Dudicu dok je u Velezu bio sve isto psovali samo sto nisu imali prilike na onom ruglu im od stadiona gađati necim jer im je daleko tribina, uz to sta govoriti o “navijacima” koji svoje igrace postrojavaju 5.kolo i psuju im i prijete im batinama. FGR nema sta, mrs u pm. Pozdrav.
Što je ruglo stadion bgt? Jedini stadion u državi koji ima 4 iste tribine, planski građen. Pravi olimpijski stadion, jedini koji se može punih usta nazvati stadionom. Ja sam Željovac ali bez obzira …
Hahahahahaaha ma ja sve 4 tribine iste…
Kakvo je sad suđenje Dudliću?
Dudiću ostani majstore,jednom ti se mora vratiti.JEDNOM
Kome smeta jako Sarajevo 😂
Sta se desi od najboljeg bh sudije,koji sudi Ligu Prvaka,jao kakvo navlačenje Sarajevu..fuj
Kakvo navlacenje nemoj pisat gluposti.Covjek gospodski odsudio
gledaj ti seljaka na tribinama prije 4 mjeseca im covjek donio jedini trofej do tad truhnuli u drugoj ligi sarajevo im dika bilo i nadju gadjat covjeka koji im je donio toliko srece ma ultrasi su za vas gospoda za mene vise niste dobrodosli na kosevu
Sarajevo do 75 bez udarca u gol i koje su to srece jedan udarac i go e moje sarajevo jadnici pravi
Za godinu i 5 mjeseci smo najbolji klub na Balkanu. 💪
hahahahhaahhahahahhahahahahhahahahaha Jel i dalje pravite ekipu za Ligu prvaka hahahahahahhahahahhahahahhaa
@lapi1 to su samo budale radile, ovo sve redom treba tjerat
Gdje Velež prosipa bodove...
Ja gdje ovaj Velez prosipa bodove…
jao Peljto,sreca pa si im sudio. Pitari njaaaaaa
2012 .......