Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poderite kradljivce stadiona Rodjenii..Vole Zeljovci nas Velez 💙🤍💙 / ❤🤍❤
Koliko se ja sjećam iz bivše YU, stadion Veleža je Pod Bijelim brijegom!
Može li meni neko oblasniti zašto je obrisan komentar u kojem sam iznio suhe činjenice o stadionima u Mostaru koje su dostupne svakome koga interesuje?
Sretno Veleže zgazite te male uhljupe!!
Rodjeni,rodjeni!! Mostar u srcu,Velez do groba!!!!
Naprijed ležVe podrska iz rajvoSa
Ne sramotite Velez ovim naslovima da je ovo historijska utakmica. Velez je pod reflektorima igrao i prije 40 godina na svom stadionu. Nije Velez Mladost Doboj Kakanj. Sta je naredno, historijska tribina, hisorijski wc za navijace
@moherc kako ga je to onda Zrinjski prisvojio, i nije dozvolio Veležu da igra utakmice na tom stadionu ??
@Rukfas80 Stadion pod bijelim brijegom je nazalost u toku rata kada se osnovala nova opcina u mostaru od strane hrvata data zrinjskom pod koncesiju na 110 godina. Tako da Zrinjski ima pravnu osnovu za upravljanje stadionom ja mislim do 2103. ukoliko se u ustavu nista ne bi mijenjalo.
znači derbi je kad god velež igra,evo dva kola oba derbija a Velež u njim,izgleda ko Real,bitno je da je Velež ostali ko god daje,..svaka čast,do lani 3. liga sada "Derbi ekipa",..