Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
policija otišla radare postavljati tu je lova
Simpatizer Zrinjskog ali u našoj ligi je dosta da ne kažem nešto drugo bitno ko treba da bude prvak ili da ispadne pa tako necu prognozirati za večeeas... Objektivno Zrinjski je dosta jaci bez obzira na loš prelazni rok u zadnjoj liniji koja je loša i svoju snagu je pokazao prošle godine u Evropi...Volio bi da nam liga bude poštena pa ko je bolji...napravili bi i još veći iskorak u Evropi i reprezentacija bi bila bolja ovako...
idemo rođeni, plemenito ime voljenog nam kluba.
Kako je krenulo, na utakmice će dolaziti samo policija i zaštitari.. :)
Kada govorimo o fudbalu u BiH Klix pise samo o Zelji, Sarajevu, Borcu i Zrinjskom, ostali klubovi se pominju samo kada igraju protiv gore navedenih. U Slobodi 16 clanova skupstine daje ostavke, Azmir Husic preuzima ponovo kormilo kluba, ni slova na najcitanijem BH portalu.
Nema š kut ora
Hrvatski Mostar Hrvatski Zrinjski 19Z05 Ljubav Naša Zavist Vaša
Sanjaj. Dodji u stari grad pa kazi
naročito je hrvatski Mostar, a Zrinjski eto vam ga
Ma dobit ce ih Zrinjski sa po' gasa.