Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan je Hasić....od Veleža ste napravili Hepok
Osoba koja je htijela da uništi klub.Niko se nije zapitao zašto nas je trener napustio,posebno posle intervjua gdje je rekao da je izgubio volju jer se plan ne podudara sa upravom.Koji trener nevoli uspijeh?
a da malo ponovis pravopis? sa ovim sto si napisao i sto sam mogao desifrovati se slazem u potpunosti
Što se tiče ta dva izlaska u Evropu što se hvališ bolje da niste ni izlazili...Ono jednom što su bljesnuli protiv AEK bio politički projekt sa više političara na tribinama nego navijaca...Ja jesam navijaca Zrinjskog ali zelim i Velezu sve najbolje ali tesko..Ali kako je počeo ove sezone sve same štele a pod tim mislim i Igman i FK VARAJEVO nazalost umjesto da se borimo da idemo naprijed sve više tonemo
Vratite Hasica i bićete prvaci. On je čovjek šampion.
Vratite Hasica i bićete prvaci. On je čovjek šampon.
Hvala i sretno
Dajte nam sad još kojeg Nevesinjca, Podvelešca i slične gladne para da dovedu Velez do samog dna.
bili su i mostarci pa chorak p o k r a l i sve
Hercegovina ima 6 klubova u prvoj ligi (Velež, Zrinjski, Posušje, Široki, GOŠK i Igman), to je pola lige. To naprosto nije realno na cca 250k stanovnika Hercegovine. Privreda Hercegovne je po glavi stanovnika jača od Bosne, ali održavati 6 klubova je iz za hercegovačke prilike preskupo. GOŠK i Igman su trenutno na spisku za ispadanje, a ne bi me čudilo i da se još jedan hercegovački klub nađe na listi za ispadanje. Velež za sada opasno visi.
Šta je s Veležovim terenom? Gledam na areni snamak jučerašnje utakmice i u blagom sam šoku. Novi teren postavljen prošle godine izgleda ko oranica. Uzalud lijepe tribine ako ne održavate teren kako treba.
Dron,kiselina helooo,dobro je ista ostalo
@gooUser1676067967 Hahahah, isto k'o i trovanje igraca.
Vjerovatno se namirio s parama koliko je htio. Pokupio kajmak i sad cao drugari.
Smijesan klub kao i Torpedo,ugasite se
Nema smješnijeg kluba od kokuza sa Grbavice, kojem se navijači ni ne sjećaju zadnje titule.
Uskotračni su šega nsjveća
Hvala bogu vise. Lika zanimaju samo pare
DA VI VIDITE ŠTA SE U FK SLOBODA RADI. NEKO PRIMA DOBRU PLATU I NAGRADU AKO UKINE KLUB.
Ispunjena želja većine navijača Veleža koji su odavno priželjkivali da ide. Konačno mu je svijest proradila. Od tako respektabilnog kluba pod vodstvom Klafurića Velež je došao u poziciju da se bori za opstanak, jer je evidentno da nema rezultata otkako je Klafurić otišao. Što se tiče Senadovog nasljednika i mi mu želimo puno sreće, trebaće mu, za početak dobro bi bilo da bar uspije zadržati Velež u Premijer ligi.
Nisi ti nikad ni bio za tu funkciju. Kao ni mnogi drugi prije tebe. Veležu treba sposoban čovjek kojemu ne treba korist, a takvih je malo u Mostaru. Svakako da bi najbolje bilo da ga neko kupi i pređe na profitno poslovanje.