Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I džaba oni ovu Ligu igraju, niko bayern neće nikad oborit
Jović je dobar igrač, al je očigledno bio preveliki pritisak igrati za tako veliki klub kao što je Real Madrid.
@gooUser1578261536 Zidan gura Francuza svog
Decko nije dobio priliku u Realu I nadam se da ce ga napustiti!
Nije imo u Realu ko da mu daje prave lopte
dečko je pravo dobar igrač, ali se nije snašao. Preveliki pritisak, a baška što veliki timovi žderu talente, 1 od 5 uspije. U Ajntrahtu trener naredi da sve lopte idu na Jovića i idu na njega. U Realu toga nema.
nije on za reala :) Frankfurt je za njega top i to je to
Ispraznio Realu kasu,ispraznio jaja u manekenku! Pa valjda je vrijeme da ponovo igra fudbal na vrhunskom nivou! Bolje da puni fudbalske mreže nego onu fundru što je Ljaljić punio
ispraznjava se u onu sponzu plasticnu
Pored Kolasinca im ne treba dobar napadac...izludio vlastitig golmana!
Za onu Sofiju svaka cast al ce ti svaki euro izbiti to je sigurno
Zabija Luka i na terenu i u kući😂
Realno govoreći to je njegova razina ,bundes liga mu odgovaraI neka se drži toga.Bolje I da zavrsi u Dortmundu I bude prva violina nego u Realu očaj.
Dao sam vam vremena. Niste ga iskorisitli. Dakle, Dario Đumić zabio gol glavom za Twente u utakmici nizozemskog prvenstva Gronigen-Twente 2:2.
Čeka se Huntelaar.
Dobro je igraj sto bolje da bi presao u jaci klub jer, Ljajic najvjerovatnije ide u Milan li Romu,tako da znas ljubavno gnijezdo je poljuljano.. Ja bi naso kakvu siroticu likepu,hem sevap hem se razumije smao u "dvije nule",ono do hiljade .