Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovi Hajrovića da ga zaljulja ljevicom opet.
Svi Hajrovica pamte, a niko da se sjeti Bicakcica koji je zabio za izjednacenje.
Ja sa rekao da je dobiti Islanda ono glatko i onda u Slovacku po bod. Dobili smo Island glatko samo sto sada hocu 3 boda iz Bratislave.
Upratio sam kada si to pisao. Ja bih bio zadovoljan i sa bodom ali zasto da ne i 3. Samo da ih ne ureknemo.
Odgovaraće jedino ako mi osvojimo bodove protiv obje reprezentacije
Mnogi ce polomiti zube na Luksemburgu!
Luxembourga se treba paziti oni ce biti nagazna mina za sve u grupi to je pokazao već u nekim prijašnjim kvalifikacijama, njih se treba paziti pogotovo na njihovom terenu.
Treba ozbiljno i hrabro muski odigrati protiv Luksemburga i Slovacke a protiv Portugala pustit djecu da se uce i dobro prodaju,svakako idu 2 mjesta dalje
Luksemburg je ozbiljna reprezentacija. Moze napraviti probleme svakome. Ko je pratio zadnjih nekoliko ciklusa mnogi su se "okliznuli" o Luksemburg. Dosta igraca igra u ligama petice.
Luxemburg ce biti neugodniji od Slovacke
Ma da ,pratim ih godinama,napreduju ljudi u fudbalu,repka u velikom razvoju
Nije ovaj luksemburg za zajebanciju. Više na njih treba pazit, a ne na slovake da ne bi bilo isto kao s armenijom i kiprom.
Mlatnut slovake
polako ne treba se odma uzdizati od ovakvog slabašnog Islanda! Slovačka je jaka borbena ekipa neće to biti lako na njihovom terenu ko god misli da oce...
udaraj sad slovacku...i tako potvrdi danasnju pobjedu...idemo po nova 3 boda
Luksemburg je pravo nezgodan i nije ovo iznenadjenje. Madjarska remi, bugarska, turska, sad i slovacka. Protiv njih jace nego protiv Portugala treba uci
hadzibegic taktičkoj postavi slomio Island. protiv slovačke jos jace .
RBIH ⚜️  ⚜️