Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Realno nikakav razlog za odgodu
Najveci derbi BiH svih vremena da se igra na neutralnom terenu bez jedne grupe navijaca tebi nije dovoljno dobar razlog ?
majstore manijaci, horde zla i robijaši u jednom gradu sa obilježjima to samo poziva nesreću
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
A znao je na Kosevo u bordo duksu dolazit 😂
Mup ne može obezbijediti uslove za 3 nabrijane navijačke grupe u jednom gradu koji je tri puta manji od sarajeva, a s druge strane ovi iz želje insistiraju za navijače, a od početka prvenstva je pravilo da nema prisustva na privremenim stadionima. Sarajevo je ovdje ispalo i više nego korektno jer je na ovaj način poštedilo mup i obezbijedilo prisustvo navijača želje. Ova objava ovog idota je dokaz da je njegov iq negdje ispod 70.
Ne da su se usrali vec Oduzeli al jedna vecera sa Vickom i sve moze , fuj
Komunjare 1946 hahahahaah prpaaa
Kone male plave se prepale
Ne treba nista odgajati.Odigrate utakmicu po pravilima.Bez prisustva navijaca simpaticnog premijerligasa sa manjeg sarajevskog stadiona [ koji ide pod hipoteku],ili zamijenite domacinstvo..
Ko je ovaj anonimus da se oglašava
Ova naša liga je sve osim regularna.. Zamislite da se širom Evrope odgode utakmice radi učešća u euro kupovima?? Kakva lakrdija i cirkus od lige! Da se poklapaju termini pa hajde ovako teška glupost!
docek'o i ovaj anoninus svojih pet minuta slave "HU IZ JU" 🤣🤣🤣
Kakva liga,kakvi klubovi takvi i fudbaleri.Primitivizam na djelu.
Jaka utakmica nema šta.. hahahahaha Zadnja liga u EU
Jaka utakmica nema šta.. hahahahaha Zadnja liga u EU
Nisko smo pali kad nas ovi skretničari raspali prozivaju. Hvala Dudiću,Mirviću i Hadziću usta vam se ponjamke!
E neka ste mi vi jaki kerovi kosooki,sto neulozite u stadion a necekate da vam savez napravi udbaski kerovi.
Dobro je sadakaši raspali,jeste li vodu platili hadalji.Ko kurave se nudite al vas niko neće
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa sta Sarajevo ima sa odgodom???? Niti smo trazili niti smo se pitali...grad Zenica nije u stanju organozovati utakmicu gdje ce biti tri najvece navijacke grupe u drzavi u isto vrijeme u gradu. Da je zeljo pristao da se igra bez njihovih navijaca pa i nekako...ali ovi gluoani sto pisu o zamjeni domacinstva evo ne vjerujem sta traze od nas. Najbolje da se sve tri igraju na sugavici...a realno sta bi bgt...opet da bod slavite ko titulu? Sutite mooim vas
LOL @ Žestoka Poruka
Bitno je da nam je pojasnjeno na sta je Mekic aludirao.