Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova zemlja je propala kad je nestao osjecaj stida. Ajd sto su na foru izborili Evropu nego ono ima obraza jos i da pravda to. Pa gori ste od Pitara. Ini su barem bili prvi, a vi idete u Evropu zato dto je otkazan Kup a smradovi iz Saveza nisu smjeli ni to takmicenje da zavrse upravo zbog vas.
Čuj krivo im što je liga zaustavljena a oni je zaustavili 😂
Pitari, na noge kada vam sef Vico prica.
Pozdravljaju te Nele Karajlić, Šešelj, Batko i Odovićev brat (tenkista iz Ilijaša). Dovode li se i dalje grobari na jug kao onomad? Prvi ste uveli šurovanje sa vlasima, zašto niste testirali igrače da krene liga? Zato što nemate peebijene, govnaru.
Zasluzili su i oni sto su igrali kup da idu u evropu. 4. mjesto ide u evropu samo u slucaju da bolje plasirani osvoji kup. Sta cemo sa tim ekipama?
Uze Borac UEFA pare preko leđa drugih! Taj fudbal treba svesti na amatersku ligu. Stadione da održavaju općine a djeca da igraju za sendvič i kolu. Utakmica onog kluba iz Simin Hana i Sarajeva kada je jedan klub u Banovićima prolongirao titulu a drugog ostavio u ligi prošle godine je trebala biti povod da se poništi prvenstvo i bar 50 ljudi pošalje na robiju
U Banja Luci se u zadnjih dana uveliko priča o reprezentaciji rsa... Pošto su većinom Bošnje digli ruku za prekid lige, sljedeće godine gledajte kako se kolje BH Fudbal. Sramota.. Neka novinari udju dublje jer je nova afera na pomolu.
Ja da sam u Upravi Tuzla Cityja podnio bih prijavu SIPA-i za namještanje utakmice Sarajevo - Tuzla City i Željezničar - Tuzla City. Tačno se vidi koji igrači TC su plaćeni LOL
Kmečanje, dan treći 🤣
@svrakino Dodji da te častim u čevavdžinici Željo 8 komada sa lukom.
Kmeee, kmeeee, kmeee .....
Cekaj evropske utakmice pa kad ispadnete od klubova iz Farskuh Otoka,Luksemburga,Malte,Andorre,Gibraltara,onda ce se vidjeti koliko je Borac farsa
Jel i ovaj u Sarajevu igrao :D :D :D
Mahalske priče, zbog Borca ukinuto prvenstvo, moze li biti zbog Sarajeva da je prekinuto?Željo je puho za vrat prvoplasiranom, na tri boda, jedna utakmica odlučivala? I onako će poispadat svi u šestom pretkolu...
@Mislav Uskoro će se sve izaći na vidjelo, imaju slike ko je s kim bio na kafi prije odluke o prekidu.
Vico, nisam baš siguran jesil ružniji ili gluplji od Dodika
Vico smećaru naravno da nisi sam učestvovao je i Begić jer si mu obećao promjenu statuta i funkciju doživotnog počasnog predsjednika sa ovlastima i privilegijama.
More on sad palamudit kolko hoc kad ima mafiju iz nogometnog saveza za ledjima.
vico ne pričaj viceve
"Činjenica je da smo u proteklom periodu uspjeli da vratimo višedecenijske i višemilionske dugove koji su mučili Borac i jednostavno, to je bila glavna kočnica razvoja samog kluba. Zato smo i blokirali Premijer ligu , osigurali sebi novac od UEFA CUP-a, i pokazali da je NSBIH nemocan.
puno srece borcu u evropi.da bude srece pa za neku godinu borac,radnik,leotar itd igraju srpsku ligu.nama bi pojacali kvalitet a klubovi iz RS bi napredovali u srb jel bh fudbal je vic i kaljuga
@gooUser1586884618 BH Liga je posjećenija u regionu, to je čak i srpski Mozzart pisao. a ti fantaziraj da nema nas nebi imali da jedete.