Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šefe da ti se Allah smiluje, bio si dobra duša i jos bolji čovjek. Volimo te i nikad te necemo zaboraviti! Jedan je šef!!!
Rahmet ti duši legendo naša,nikad nećeš biti zaboravljen !!!!!!!
Rahmet ti duši Dženo. Nikad te zaboravit nećemo
Rahmet ti duši Dženo,da ti se Allah smiluje i oprosti eventualne grijehe i u dženetu te nastani. Amin.
Respekt
Dzeno je bio dijete Zelje a ne Torpeda,i da mu dragi Allah dz.s. podari lijepi dzennet
Covjek je bio dugogodišnji trener Sarajeva koji je preselio,ja mislim da nema potrebe da se pravite pametni na komentarima o mrtvim osobama.
Kakve veze to ima,ja sam kao dijete poceo trenirati u zelji ,pa kasnije u Sarajevu a navijam za Sarajevo,isto tako znam i one koji navijaju za zelju a trenirali u Sarajevu,to je normalno u Sarajevu,jedino ako si dosljo neki oa ne znas.
Da ti se Allah dragi smiluje Dzeno. Posljednji pozdrav od Manijaka bio si dijete ovog grada.