Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAVEZ NAPOLJE !!! Izbacite Borca iZ lige i nastaviti prvenstvo
@fbUser1571384906 potpisujem!
Na bulevaru,ali povedi i sestru staru,popusite nasu karu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zao mi Veleza...imali smo odlican niz 5 uzastopnih pobjeda i onda dodje usrani covid-19 i pokvari sve...prekinuli ligu i Borac otisao u Evropu...
@Mostarsk1Rambo nema ti sta biti zao drug gradi se stadion ekipa zdrava publika prava ide to lagano svojim tokom.pozdrav iz sarajeva za mostar i velez.
@Goojuzer1921 Velež 2-0 Seljo
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zeleni sto, zeleni teren, mali Željo i GRANDE Sarajevo. Sisajte ga štrumfovi, da je obrnuta situacija, ne bi se moglo zivjeti od vas. Zato, preostaje vam samo da cestitate šampionu, jer pored svega na zelenom terenu u ovoj godini, ipak smo bili prvi na tabeli.² Na malim utakmicama se titule uzimaju🙋‍♂️
B. O. R. D. O. S. A. M. P. I. O. N. I.
prvog koga ufatim od ovih debila Begic i kompanija...bice stoc u zube...
citav region igra samo nasi nesposobnjakovici prekidaju prvenstvo....sve s noge na nogu najurit treba
Jedini način da Sarajevo osvoji titulu
Svakim danom mi se sve vise i vise gadi ova drzava.
Bruka i sramota svi igraju mi ne. Gasi ligu pod hitno.
Da nas hoce uefa sviju kazniti i suspendovati savez, reprezentaciju i sve klubove, samo da ovi mafijaši odu, u usta im se nakenjam svima koji imaju prste u prekidu lige
SAVEZE STIDI SE SLUGA SI POLITIKE. Druge lige se nastavljaju, a kod nas ne? Koja logika? Po cemu fks treba uzeti titulu a u duelima sa Zeljeznicarom je porazen?
@truts ćelije ti rade kao kod truta, pa negdje i razumijem.
Moglo se bar neko razigravanje napraviti ovo nije baš pošteno realno.
Da sam kojim slučajem predsjednik Borca, mene bi bilo sramota igrati evropska takmičenja nakon ovakve odluke. Čak i ja, koji navijam za Borac od svog rođenja, imam sve manju želju da idem na stadion i gledam svoj klub... Ako ćemo na prevaru i pritiskanje saveza izboriti Ligu Evrope (a tako će i biti), ja neću ići na stadion. Eto im Lešinari, nek oni navijaju za njih... Dodik i Zeljković su mi zgadili Borac za sva vremena.
Nećete valjda prekinuti prvenstvo zbog borca koji sa ovom pozicijom ide u evropu. Ovo je lakrdija od fudbala, ako pristanete na ove ucjene, onda svi trebamo okrenuti leđa ovom cirkusu od fudbala.
Savez zvani CIRKUS.
Zamolio bih rukovodstvo Zeljeznicara da vrate dugove obezbjede uslove i testiraju igrace na covid pa tek onda da se oglasavaju povodom ove "nepravde"
@gooUser1580824804 Ti si informisan, svaka cast
A sta je sa KUP-om BIH