Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kuravele
Ova čistačica arapskih cijevi po uzoru na vlahinju Jelenu Bin Drai se pita isto onoliko koliko se prosječni vlah opančar pitao oko slijetanja Amerikanaca na mjesec. Ona je dobra samo za jedno, ne morate ni nagađati za šta, njen izgled sve govori.
Hrpa skupih kur.ava na jednom mjestu.
Naposkakao bi ih sve, pa neka mi vicu da sam manijak. Kao mladi majmun bi skocio sa ormara na njih.
Zato danas zivimo u jednom svijetu punom morala, empatije i humanosti jer narod se ugleda na porno zvijezde, striptizete i prostitutke.
Pi.ka svijetom upravlja
Gleaj ljadro 6 kom
Dromfulje...smrde
znalacki je podudlala karine koje je trebala podudlat i zavrsila posao.
Profuknjace level pro
moš mislit
Pročitajte društvo spektakla od Guy Debord-a, mali pamfled nitje ni knjiga, SVE JE OBJASNIO: "U sadašnje vreme, koje prednost daje znaku nad onim što je označeno, kopiji nad originalom, predstavi nad stvarnošću, pojavnosti nad suštinom…" https://anarhisticka-biblioteka.net/library/guy-debord-drustvo-spektakla
Što je zanosna? Mošda se zanosi kad hoda?
"DiBellova nemilosrdna pozitivnost.."??
Dezinfekcija...
odavno ne procitah nesto bespokorisnije za svoje postojanje