Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto nisu diskvalifikovani iz taknicenja kao neki ?! Licemijerstvo zapada !
Znači da su političari korumpirani i ucjenjeni ali većina nekorumpiranog i naroda ne dozvoljava da mu neko vrijedja inteligenciju! Vlast ne može da sakrije istinu mekom silom koristeće sve moguće medije i korupciju i prelazi na represivne metode policije i udar na muslimansku emigraciju ne bi li pridobila naivnu populaciju koji misli ne svojom glavom i oni su im ciljna grupa!
To znači da je Belgija već pala, a tako će i čitava EU uskoro.
abd
pa nek se prestanu zapadnjaci mesati u zemlje muslimana i resen problem, ovako razaraju njihove domove i normalno da ljudi beze.
Nigdje ih ne treba ugostiti. Pošto ih FIFA, nije diskvalifikovala, trebaju sve ekipe da izbjegavaju igrati sa njima.
izbaciti vango iz svih takmicenja
da je pravde li toga nema ekia Izraela bi diskvalifikovana do daljnjeg ali..... nema rvde
nema pravde
Neka igraju u Aziji.... Neka poprave odnose sa susjedima
Niko ih ne želi, svi iza kulisa znaju šta rade, a u eter se pričaju druge stvari. Istina se više ne može sakrit.