Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno Sarajevu do Šampionske titule iz Crvenog Mostara.Samo naprijed Bordo Bijeli!
Nije problem, zabranite i domacim pa nek se igra bez prisustva publike i onda je posteno
Obavijest besmislica. Sasvim je svejedno da li Buregdžije prisustvuju sportskoj priredbi. Bili ili bili, kao da ih nema.
Sasvom logičan i zdrav pristup problemu pa nije ni policija vreća za udaranje
Realno divlji smo narod/i
Na Grbavicu mogu svi, bez izuzetaka. A ima ih koji su zasluzili zabranu dolaska.
Ovo nisu vise navijači ovo su horde zla sa svih strana.Kada neko pogine kasno je.Jedna trećina navijaca ide samo da pravi probleme Oni su sigurno problemi i bez utakmice.A atmosfera je takav ne moze policija zaviriti ni u cilju glavu.
Jao ove ŽZH,pa bola pustite ih!!!Da se ne VRA TE VI ŠE!!
Ja mislio zbog primjernog vladanja
NESPOSOBNJAKOVICI
Taj milozvučni naziv Škripar...
ovo je cirkus od lige !
Cuj zbog cega
Vrijeme je da se predje s krkanluka na golf.Nasi su svakako najveca gospoda u Njemackoj.
Prije deset godina u predvečerje polaska za Široki Brijeg HZ planiraju velike nerede (jedan je, a vi pogodite koji, čak izjavio: "Idem dole makar poginuo" - a ZAŠTO da gineš na fudbalskoj utakmici?!) potom upadaju ljudima u dvorišta, demoliraju imovinu i fizički nasrću na prolaznike. Klubovi ne rade NIŠTA da zaustave teror huligana, već im se dodvoravaju!! Zabraniti odlaske navojačima na gostovanja. Nek se biju u kukuruzima
sta ce klubovi zabranjivati,valjda postoji policija da to sprijeci
Pa, eto, policija spriječila, zašto se sad bunite?