Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Renan i Andjusic vise ne smiju pocinjati tekme.
03 za POSUSJE SARAJEVO NIJE ZAMJENILO U 21 IGRACA POSLIJE CRVENOG
A Rockovu dati kapitensku traku hahaha
Zekicu poštujem te ali ti si jaro kriv, Turkeš je trebao da igra od početka jer se vidi u zadnjih par tekmi da Brazilac se gubi a dobar je igrač...ali nešta ne štima sa njim !!! Moje mišljenje možda griješim ali on je glavni krivac što nije bilo 2:0 nego baca se i glumi penal!!! Halo mi smo Sarajevo,pusti mi glupiranja i glume !!! Hoćemo poštenu titulu na Koševu!!!
Zelic je kriv za poraz. Nakon ove pauze jako losa priprema za ovu utakmicu
Pa priča raja odavno da ga je druženje sa Prevarandom i pokvarilo. Do njegovog dolaska bio miran, trenirao, pravi profesionalac. I onda druženjem sa hablecinom i čovjek pokupio njegove loše navike. Liku ističe ugovor na kraju sezone , a igra preko q. Čuva se povrede jer moze uzeti fine pare sa čistim papirima, mada mislim i ovdje nema platu ispod 20-30k KM mjesečno garantujem.
Treba da se dosudi 0:3 za Posusje jer za Torpedo nije igrao U21 igrac
Rukopis trenera jasno se vidi i to je ono sto valja. Ono sto placamo je takticko tehnicka nepismenost pojedinih igraca, koji su neke stvari morali nauciti kao juniori, a nisu ni do danas.
Nece biti remi ako se NS bude pridrzavao pravila jer Sarajevo je nakon crvenog kartona moralo izvrsiti izmjenu i ubaciti igraca u23 da bi izbjegli kaznu jer su igrali bez igraca zastivlcenog godista
Je li kod nas profesionalni fudbali ili nekakvo juniorsko prvenstvo? Kakvu je korist iko imao od ovog pravila U21' Možda se pojavio neko reprezentativac tih godina i zablistao?
Pravilo jeste blesavo ,ali sinoc nije ispostovano i mora se registrovati 0-3,pravilnik tako nalaze
Kreno sam gledat Gorica-Rijeka pa prebacio na Sar-Posusje, majke mi koga sam prebacio na Ligu Prvaka! Dobro je Sarajevo i prošlo kako su krenuli igrat u drugom poluvremenu!
Ništa s tobom nećemo dobiti ako nastaviš da gledaš kako se patimo, a ništa ne mijenjaš
Ah sto je ekipa pala. Pa nemoze deset utakmica pobjediti.Treba se spustiti to je nas bosanski fudbal.On je mislio tako do kraja prvenstva.To je nada stvarnost Ako sad izgubi tri utakmice sto je u našem fudbalu sve moguće leti sa klupe.
Zekiću Ovo je tvoj poraz! Zašto Turkeša ne uvodiš jer Renan nije u formi a da ne pričam za golmana
nisi ti jaro za koševa
sve je ovo dobro osim golmana
Moj Zekicu na ovim utakmicama se gubi titula. Igras fino, imas rezultat sve vrijeme, primas go, pa se vadis i uspijes se izvadit i opet primas go. Sad ide borac gdje moras igrat ko barcelona da ih dobijes, pa zeljo koji uvijek zapne kad je derbi, siroki tradicionalno najteze gostovanje i jos ce ti ubacit utakmicu sa zrinjskim. Tu ako se izvuku 3-4 boda dobro je
Nemas ti pojma pasa moj.Imas najskuplju ekipu u ligi i patis se protiv svakog protivnika.
Rijesite se golmana.Kostao je Sarajevo do sada 2 miliona eura
Ne mozes kpd 1:0 ubaciti dva debitanta iako je jedan dao gol, ne mozes. Andjusic nije igrac za Sarajeva, ne vidi se pomak u odbrani ko da nista ne trenirate.
1. Renan igra jer Mirvić na tome insistira, bolje da je on otišao džaba nego što je Čataković otišao za sitan novac; 2. Anđušić nije kalibar sa Sarajevo; 3. Čelik krivac za dva gola + crveni karton, valjda je vrijeme da malo popriča sa sobom; 4. Kikseva će biti, pravi test je utakmica u BL. Idemo dalje
Nije on kriv što ga stavljaju da igra! Da je sjedio na klupi ne bi napravio ni jedan kiks