Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klubove treba privatizovati, a ne da društvo plaća fudbalere i uhljebe.
Zar ovi nisu jaci od rezima i partija ,aha kako da ne... redovno uzimaju lovu iz budzeta 🤣🤣🤣🤣🤣
Nesto ne vidim da se bunite kad politicari sebi podizu i onako visoke plate, kada kupuju preskupe automobile za milion nivoa vlasti, ne vidim ni da se bunite kada cijene namirnica divljaju, kada se daju novci vjerskim institucijama... Ups.. sta rekoh, sad ce me razapet...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pomozi ba hahahaha
sta pomozi ba ??? samo pogledaj koliko se gura Borac, Zrinjski i Siroki, sarajevski klubovi dobijaju sicu, zasluzuju mnogo vise.
800 000 KM, cijih para?
Izvlači pareeeeeeeee na sve straneeeee
Jadan Zeljo,svi ga gule,sve lafo treneri ,igraci,qurci,palci,a igraca nisu napravili od Dzeke .Kupe kod Redze Dif i misle evo ga.Bajramski turnin ne mogu da osvoje,jedu I piju na stadionu guzovace,tale se ko narkomani
Hediju za Gospodina slijedeči petak organizujte
Kakvi su ovo debili sto komentarisu pa pogledajte malo susjede koliko ulazu u sportska drustva idioti.
A Veležu iz federacije dali 550.000 maraka, i svak skočio da ih osudi i napisali 2.4 miliona što im je Uefa uručila. A Želji iz općine dali 800.000 kao da su ligu šampiona osvojili. Da je Veležu te pare....
Ma da im das sad 20 miliona za dvije godine ce opet biti duzni i bogu i narodu. Jednostavno kod nas je tako. Navikli na sadaku a ono sto se donira mrak pojede. Ne znaju da usmjere novac u prave svrhe tacnije usmjere oni njega u svoje dzepove. Bolje da su od tog novca napravili koje igraliste djeci.
Al ih guraju i nogama i rukama.Klub koji je utemeljen na mitovima,a prvi su u redu kad drugim treba epitete kačiti 🤢
Sad ponovo ovo procitah i vidim da ovi ne placaju ni porez i dalje. Pa gdje to ima. Ja da sam neki privatnik odlagao bih placanje poreza sa istim izgovorom. Kakva je to protekcija i koja je ovo drzava??? ganjaju male poduzetnike za svaku marku, a ovi peraci para povlasteni. I sad ih jos nagradjuju od nasih para.
Idemo jako plavi momci i manijaci. Željo do groba.
Hvala načelniku, svim vijećnici ma koji su glasali a prije svega Srdjanu Srdicu 17045
800.000 za sta??? Bolje da daju NarodnojKuhinji!!
Katastrofa bolje da uloze u neki drugi sport. Ili u rekonstrukciju fasada ili porusenih objekata u opstini. Tanovic je najgori nacelnik u historiji.
ZELJOOOOOOOO ZELJOOOOOO ZELJOOOOO ZELJOOOOOOO ZELJOOOOO RADNICKA KLASAAAAAA ZELJOOOOOO
Kako ovako mogu davati pare od naroda u jedan fudbalski klub??????? Ovo je nedopustivo!!!!! Fuj. Tanoviću proklet bio.