Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prestanite igrace nazivati pojacanjima vec "novim igracima", ovaj momak kao i mnogi drugi je talentovan ali da li je rijec o pojacanju vrijeme ce pokazati. Koliko je Zeljo doveo pojacanja tokom godina do sada je trebao imati 10 titula i vise nastupa u grupnim fazama UEFA takmucenja.
Imamo mi ovakve djece koliko hoćeš, možemo li dovesti nekog konkretnog kao pojačanje... Dobro došao svakako.
sretno dječače neka te krene kao juče što je bilo
a djecu iz omladinske skole zelje tjerate, cetvoricu ste danas otjerali u igman, valjda nemaju veze stele para i tako ne uklapaju se u vas biznis
tobe yarabim
šta mu je pokojni žarko laušević
Dobrodosao u Zelju Ogi masino
Svaki put prekucamo prethodnu upravu. Rahimiču nemoj zaboraviti da je ovo klub kojeg volimo. A dovođenje nekih igrača koji ni u drugim ligama nemaju mjesta je jako opasno Rahimiču. Mi hocemo rezultate. A ne tvoje menadzere
vremenom ce se pokazati
Rahimiču nisi se odakle si I došao. Puštaš našu djecu,a dovodiš neke menadzerske igrače. Sve je ovo loše. Imam osjećaj namjenski loše.
koju nasu djecu? je li mislis na djecu kojima imucni roditelji placaju da igraju u prvim timovima, dok oni manje vrijedni su prisiljeni da zavrse karijere! koliko je samo kvalitetnih igraca propalo zbog babinih sinova sa dvije lijeve noge!
joj pojacanja oca mi hahaha
A vi inace dovodite Messija i Cristiana Ronalda hahahahahahaha,doveli migrante iz Panceva i k....e se nesto