Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOLJA POJACANJA NAPRAVI ZELJO NEGO SARAJEVO MI DOVEDESMO LIKA IZ DRUGE LIGE HRVATSKE
U originalnom zapisniku odluke Disciplinskog suda FS JUGOSLAVIJE u detalje je naveden način na koji su utakmice NAMJEŠTENE, za koliko novaca i kakva je bila uloga klupskih radnika i igrača u namještaljkama. NKŽeljezničar i NKHajduk izbačeni su iz lige, rukovodstva klubova trajno suspendirana sa svih dužnosti u fudbalu. Mrtvi IVICA OSIM i Drago Mišo Smajlović osuđjeni KRIMINALCI koji su učestvovali u namještenim utakmicama, kažnjeni su jednogodišnjom zabranom igranja fudbala.
Ziv bio ovaj iz Stupcanice dosao.
Kažite mu da nije bio ofsajd!
gledao sam tekmu kad je Stupcanica igrala lik je doslovno bio na svakoj lopti za pola sekunde a ima itekako smisla za precizne pasove. zivi bili pa vidjeli al mislim da ce se ovo pokazati kao dobra odluka. dajmo momku sansu...
Pojačanje iz stupčanice. Ajd ako je, dobro je za njiha
Zeljo se dobro pojacava. Rahimic i Coric rade za sada dobar posao.
Nije bio ofsajd...
haha, samo nek nitko ne zna za njega, pa nitko ne moze ni reci da pojma nema.
Bez neke sprdancije ili nečega sličnog. Ovaj sami izlaz na teren Grbavice je pre preruzno urađen. Ove rešetke odvoda i ovaj lim iznad izgedaju isto nadstrešnica za životinje a ne ljude. Sa malo para tim poput želje zaslužuje da se to mnogo ljepše odradi.
sta ima nako,Lavorinho
Gdje si ti bio prije da nas prosvijetliš
De okanite se dovođenja imate mladog kadra željkog igre.
ovaj orginalni zapisnik,neko iz redakcije,opasna sifra
I ja mislim, inace bi dosad davno bio banovan
Didier Drogba sa Grbavice ,Zeljo definitivno radi dobar posao,najozbiljnije smo se pojacali za razliku od drugih,Coric i Rahimic rade dobar posao,slijedece sezone ocekujem Evropu a i titulu zasto da ne,raja nas puno potcjenjuje ali vratit ce se dobri-stari Zeljo
Uglješa naš.
Sta je radio u Nigeriji, da nije slao e-maile trazio para
Dobrodosao u Zelju mambo ,Didier Drogba sa Grbavice,ovaj momak ce biti strasno pojacanje zapamtite sta sam rekao
Ovo nas ovi s kixa peglaju
Ovaj momak ce biti strasan desni bek upamtite moj komentar
Drogba?