Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Zeljo, bravo Haracicu!
Marhero pitaj vicu
Tačno se vidi razlika u kvalitetu - Amoah i Santos nivo ispred naše lige. Trčanje, driblinzi... sve što našim panjevima fali. Volim te Željo!
Pa kad god je neki garavi dosao taj je poderao ligu. Nije to nista novo. Upravu je Jovic, ko se okrene Africkom trzistu i njihovim igracima taj ce da uspije. To je i zvezda skontala pa su sad tu gdje jesu.
Udri škutore!
Zasluženo. Igrajte srcem sarajevski plavi!
Izvuče se maleni....
Na izuzetno teškom terenu za igru jako dobar rezultat. Jako teško je bilo kontrolisati loptu, teško gostovanje, ali jako bitna tri boda za priključak s vrhom tabele! Begiću brz oporavak. Volim te Željo!
Umalo da izgubimo dobivenu utakmicu zahvaljujuci katastrofalnim izmjenama!!! Bekric primo 5 lopti, a izgubio 6, igrač manje. Vadi Santosa , daleko najboljeg igraca. Unistio je Mekica , lani najboljeg veznog lige.Beca, Malic , Subasic lani odlicni, ove godine neprepoznatljivi. Ma ljudi ovo je cirkus od trenera, dovesti pravog strucnjaka pod hitno !!!
Idi lijeci se.
momak na kakvim si ti drogama
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Željo Poharačićio 👍 ⚽ ⚽
Santosa obezbjediti dobrim ugovorom cisto da se moze uzeti neka dobra para a ne sadaka kao obicno.
Juzni… ko ce ga platit?
gebem iskru grebem bugojno
Sestru, mamu, brata, dajđu, amidžu... 😁😁😁
Krepostima zeljo sarajevo je prvak zeljo će biti 4
ma ti se drogiras opasnim dtogama mali ko ti je diler
Kako to da Igman može igrati u Doboj Kaknju, a Mladost ne može i zbog toga je izbačena iz lige?
Prva im je sezona u PL
Utakmica na momente vrhunska i Željo se diže...Biće zanimljivo ovo prvenstvo...nadam se da Begiću nije ništa ozbiljno.. Naprijed Željo ljubavi moja 💙💙
Bravo Željo
💙Bravo Željo💙. Moramo napokon rjesavati utakmice na vrijeme i ne fulati zicere. Samo bez veze sebi pravimo dramu.
1921
Do titule!