Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva komedija, pregovaraju ko ce u izolaciju, postavljaju uslove?!? Sta radi taj krizni stab?
Ajd sve to....sta struka veli na ovo? Sta je sa inkubacijom virusa? Gdje zna 14'ti dan pokazat pozitivan rezultat na test. Kod nas je sve moguce. Pa cak i da "biras"oces li bit pozitivan ili negativan kad ti to zelis ili kada ti to odgovara odnosno neodgovara.
Zbog ovakvog primitivnog ponasanja su nam sva vrata u europi zatvoreni. cuj oni pregovarali garant je opcinski vjecnik guso najpametniji. Ali kad vidi ko nam vodi krizni stab nije ni cudo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bas se nafurali da su real madrid, sad ce garant trazit pare od navijaca za pcr
Prije će biti da su se nafurali da su izbjeglice iz Afganistana
Odmah prekinuti prvenstvo i Sarajevu titulu dati...nema potrebe igrati
Bespotreban cirkus! Pa sta ako su zarazeni nije kancer hvala Bogu! Ja debilnog svijeta!
jasta....važnija je utakmica od zdravlja
Opasnije je za život gledati utakmicu nego bolovat Koronu
Sve ovo jasno pokazuje koliko je ovaj jadni Zeljo postao mali klub, pogazen i zgazen od vremena, sa diletantim u upravi, vodstvu, trenerskom stabu itd.
I sta sad manekeni za Vas zakon ñe vredi. Isli bi vi meni pod policijskom pratnjom u izolaciju klo ari jedni . Navijac sam zelje al ovo je sramota.
Nek idu na šišu lako će naći pun ih je grad.
za željine igrače vazi karantin manje jer su se nakrkali janjetine. masnoća ubija koronu. još ako su hladno pivo tresnuli ne treba im nista vise osim još jedne šiše za vikend.
Koja sramota!!! Kakvi klošari!!!
Zašto onda rade testove ako ih žele u izolaciju. Pa u Njemačkoj se na benzinskim pumpama uzimaju brisevi i jave porukom ishod nalaza samo se kod nas pravi cirkus oko ovoga i želi u potpunosti zaustaviti tok života.
@Majasamba 1921-Čuj , koliko imate dušmana hahahahahaha -VI STE SAMI SEBI DUŠMANI."ŠPIJUNI" SU MEĐU VAMA.
Znamo da smo svima trn u oku, a vi čeznite za ofsajdom pitari, korona prvaci.
Lopovska posla u Izrael-u..
pa dobro ljudi u njemackoj ako su negativni idu na posao rade ako su pozitivni izolacija ne kontam sto bi neko ako je negativan isao u izolaciju 14 dana jos 2x negativan pa mozemo li ista prepisati od svaba
Tirana Kukesi Laci Teuta Renova Drita Škendija 1.septembra istorijski Albanci imaju 7 predstavnika
E moj jarane po tvojim saznanjima Albanci imaju više predstavnika nego Englezi i njihova premier league
Zamisli koliko jadan moras bit da na sve ovo sto ti se desava,odgovaras bio je ofsajd kao neka provokacija za Sarajevo,torotani mi nastavljamo svoj put u Europi vi ga necete ni pocet,osim ako se janjetina od Brajlovica ne naziva europskim putem
Kakve veze ima nepostojeći ofsajd na štetu Sarajeva i ova deportacija iz Izraela