Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je Dodikov, jeste. Da je uhljebljen, jeste. Da je podoban, jeste. Da je krimos, jeste. Da gura mendžerske igrače, gura. Ali da je uradio neke stvari koji SDA podobni, uhljebljeni krimosi sa menadžerskim igračima nisu, opet jeste.
DZEMIDZICU JESI TO TI ?
najbolji predsjednik saveza ikad, nebitno ko je
Ako ovo progura nakon smanjenja klubova u premijerligi, ovaj krimos će uradit najkorisnije stvari za naš fudbal, pozitivne posljedice će doći u budućnosti.
Nisam fan ovog lika sekunde ali o ovome ja pricam mjesecima. To bi bio pun pogodak.
@KeyserrSoze Najjadnije u toj cijeloj prici je sto smo ispada morali cekati na likove poput Vice da dodju na mjesto predsjednika i nesto urade za nas standard u rekordnom vremenu i naprave neko poboljsanje domace lige bez obzira na sve negativne stvari koje su na drugoj strani. Lik za svoj prvi mandat ima skoro reorganizovanu i infrastrukturno poboljsanu ligu, mrzio ga ili ne to je za respekt obzirom koliko se (ne)radilo prije njeg..
Pa juče ste ga pljuvali
Imam osjecaj tipa boli dupe za sve. Gleda svoju karijeru i uziva u tome sta radi. Vecina ga pljuca ali je dosta toga uradio i pokusava da uradi.
Sve radti ko Dodik kodamu je Amidza!?
Svi dobili nove travnjake, dobili više love od tv prijenosa, uvodi se VAR, smanjenje Premijer lige i zajednička prva liga bi bile odlične odluke, ali ne, uvijek se nađe netko tko će ga iz nekog razloga osporavati. Nevjerojatno
Vuk u janjećoj koži.
Pa da ovaj možda ne misli do kraja života biti predsjednik FSBIH
jedinstvena ko bhtv
Bravo to bih poboljšalo kvalitet fudbala u Bih
Samo čolpu počastiti i nema problema. Restoran propao, žena ganja svoj fol, a on tropa.
Ja stvarno ne znam dali je istina sto citam u komentarima za Vicu? pa imate li gram srama i stida ko god ga sad hvali?!sram vas i stid bilo!!!zato i jeste tu gdje ste,sve ste to i zaslužili!cuj Vico sad dobar!FUJ
Sve super,ali zastiti igrace.Stranci nrk budu stranci.
Sve super,ali zastiti igrace.Stranci nrk budu stranci.
Bravo!
KAKO REKOSE NE VOLIMO TE ALI DA SI URADIO NEKE DOBRE STVARI JESI, JOS AKO OVO URADIS CAK BI POKUPIO I SIMPATIJE, OVO IDE U PRILOG I FUDBALU U RS
Dobra ideja. Pricajte sta hocete, ali Zeljkovic je preporodio FSBiH, ako izuzmemo reprezentaciju, a tu bas i nemamo neki kvalitet ruku na srce.