Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naš cilj je teve otjerat
Gdje ćeš bez TV-a, nije da se ne može, ali neka ga :D
Kratko i jasno: ODMAH ODLAZI!!! Zajedno sa ostalim zalutalima u BiH nogomet. FUDBAL FUDBALERIMA i časnim sportistima. Ima li SIPE ovdje ili je zauzeta COVID potvrdama.
Mrš u lijepu pm.....
ti si pravi vic
Zdravka Mamića odaljiti iz reprezentacije,tekst 2020 : Mamić, naime, smatra da je bugarski trener Ivaylo Petev “najbolje što se može dogoditi reprezentaciji BiH”. Dakle, trener koji s Dinamom nije mogao da osvoji titulu prava Hrvatske, prvi put u posljednjih 15 godina, najbolje je rješenje za upražnjenu klupu Zmajeva. Dao mu je Mamić otkaz, koji sada pravda činjenicom da je Rijeka te sezone bila predobra za njegov Dinamo.
Za one koje ne znaju Zdravko Mamić i Vico kontroliraju našu reprezentaciju
vama je cilj smrt saveza
Ne možemo mi sa ovakvim pristupom ni na turnir u Bihaću.
JES...JES....ma dje ste stratezi....vi sad za 2042 planirate
Govno sovinisticko od kad ga je onaj psihopata od ujaka uguro u F.savez BIH da ga unisti, ovo malo seosko govno je uspjelo dovesti rep. BIH na najnize grane do sada
ISPORUCITE MAMICA HRVASKOJ
Treba sto hitnije
Najveci svih vremena. Jedino u Brazil nije trebao voditi Dzeku i Spahica.
I moj je cilj biti direktor telekoma 2030 godine sad Sam kurir trenutno
Joj kad ga preko štele postave na jaku funkciju,pa počne svima da nam soli pamet...Blago reprezentaciji s takvim savezom
Ovaj narkoman i kriminalac je zreo za zatvora
Ma ti si puko ko kineska patika
ebo ti mamaru onaj ko te izabra ti da budes predsjednik
Marššš iz svetinje!!!