Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovako je čitav svijet šutio i pustio Srbe da ubijaju i osvajaju teritorij a to je kulminiralo genocidom u Srebrenici...a počelo je s Vukovarom da ne zaboravimo...
Ako izbije nuklearni rat između NATO-a i Rusije, nijedna nuklearna bomba neće biti bačena u BIH, ali će izbiti rat u BIH.
Maroko, Maroko, razočarao si me duboko.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rijetkost je u islamskim zemljama da se otvoreno kritikuje vlast, ma kakva ona bila
Tamo tako. Salahu su uvijek puna usta bila Palestine a nikad nije prozvao Egipat što su ogradili Gazu.
Lako je iz Turske.
Pa u Sarajevu I dalje hoce u NATO?! To sto je citav kongres ustao da pljesce Natanjahuu, nije natjeralo Komsica da malo moralise i akcijama SAD kao sto.moralise o akcijama Srbije. Moralise se samo kada su susjedi u pitanju.
Hamasovci su pucali čak i na pse u kibbutzima.
Laz, kao i ono za bebe
Pita li se ovaj što je rođen u Holandiji gdje se sve rađaju djeca marokanaca? Da mu je narod uvijek u pokretu za boljim životom
Bravo, dok Marokanci koji žive u zapadnim državama tamo protestuju uredno idu na godišnji u Maroko koji je jedan od najvećih saveznika Izraele i tamo ćute ko zaliveni. Još nisam čuo da su bar održali neki protest ispred marokanske ambasade u Parizu, Briselu ili Amsterdamu.
Nepoduzeti ništa a vidiš djecu raznose...
Igra u Turskoj Ligi i prima veliku platu a nezna da i Turska prodaje oruzije Izraelu
Hahahahahahahah ne brukaj se... A kao drugo, sta znaci oruziiiije, si ikad isao u skolu?
Jedan virtuelni protest ne bi škodio sa sećije da uskočim u masu i dernjam se, a ponovo Alah najbolje zna.