Komentari (1189)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ubi nas Kipar ko mraz paprike !! Bravo Kipar od sad za vas navijam
Je li vrijeme da se pljuvači izvinu gospodinu Safetu Sušiću - Papetu, jedinom selektoru koji je uspio odvesti tokmake na svjetsko prvenstvo, prvo i posljednje?
@Nagasaki A sto nisi reko da ce bit iz 2 u 1?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Francuz je bio mozak ekipe, a Meša izgleda samo prevodilac.
Tesko mi je ali nesto iz korjena se mora mjenjati.
odbrana nam je losa ali je zato napad katastrofa 😂😂
Zmajevi, ha ha ha, jesu vala zmajevi nema sta, pa oni se ne bi uspjeli kvalificirati ni na paraolimpijsko prvenstvo.
Ćiro vraćaj se i zavedi red među ovim manekenima
Al' se sad Bajram slavi na Kipru.Sve baklave,ruzice,tope,corbe....
Eh sad mozete na miru Bajramovati dragi nasi zmajovi. Baram Serif Mubarek Olsun!!!!
Ekipa koja je igrala u finalu protiv Japana je bolja i ratobornija od ovih manekena
Niko ne spominje da imamo nikakvu ligu koja ne proizvodi fudbalere. U reprezentaciji su igrači rodjeni u dijaspori. Uskoro nam ni Andora neće biti lak zalogaj. Nema masovnosti, djeca ne igraju rekreativno fudbal, nego se fataju tableta i mobitela, sjede po kafićima... Prije nekoliko decenija u BiH su se radjali talenti svjetskog nivoa. Vi ne pamtite, ali tada se loptalo na svakom slobodnom prostoru.
Dzabe tebi loptati po cijeli dan,ako nemas pravog strucnjaka sa autoritetom. Dok drzava ne odluci da ulozi milione za nekog jaceg i poznatijeg strucnjaka,sve ce to biti boranija.
@anamoon ... Vjerovatno si mlad. Kažem ti da su prije nekoliko decenija djeca masovno igrala lopte po sokacima, livadama, školskim i drugim igralištima. Iz klubova su znali pratiti, pozivati, učlanjivati. Bilo je entuzijazma. Ne nastaju veliki igrači kad djecu tate dovedu u Želju, nego Željini skauti moraju otkrivati talente. Potrebno je malo i popularizacije i posjete školama... Nema selektora koju će napraviti pitu od govana!
Mesa BAJRAM ŠERIF MUBARAK OLSUN
Hahahahaha! Nogometna velesila hahahaha!
Pocastio nas za bajram Kipar hahahha
Prije bi ga Amra zabila nego Djeko
ja kontah ako cijenjeni zmaj Džeko neda go da niko drugi to ne zna ... zmajicu šta si ti uopšte radio sinoč na terenu ........................ laik sam po pitanju fudbala ali ono sinoć nedao bog nikome da li se ima volje i zelje igrati za reprezentaciju .................. ili su vam samo bitno strani klubovi u kojima vrtite milione pa vrijedi ..............
Ovi stari prnuli u cabar zajedno sa bazdarevicem, buaaahhh!!
Prodano