Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobio je sansu i to je posteno. Nazalost vidi se da nema ni dana trenerskog iskustva. Jedno je ljubav prema domovini a znanje nesto sasvim drugo. Znanje nema i to je evidentno. Hvala i halal ti ali odstupi sa kormila reprezentacije.
Ja i?? Sta onda lijepi moj??
Kad nisi sposoban protiv jedne Madjarske da za 45min napravis 1 korner, jasno je da su zmajevi amateri teski kao sa Farskih ostrva. Broj kornera 0 protiv jedne Madjarske ha ha ha
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Od Peteva mi nemamo strucnjaka koji se razumije u savremeni nogomet.
*ebla vas vise i te kalkulacije. 30 godine samo neke kalkulacije i teorije zavjere. Mi smo 366 dana bez pobjede. 366 DANA. Moramo jos igrati protiv Njemacke i Holandije, znaci u GODINI 2024 MI NECEMO IMATI NI JEDNU POBJEDE. NI JEDNU. Daj nama Ligu Naciju D, San marino andora i lihtenstajn. To nam je vrh sto se tice fudbal. Covjece mi cekamo 366 dana na prvu pobjedu, najvjerovatnije ostat cemo bez pobjede u 2024 godini, i ovaj narod opet pravi neke kalkulacije. Sunce ti poljubim nema spasa.
Bože,na šta smo spali ,da molimo Boga da samo jedan gol damo,razumijem i da su mladi i da treba vremena i sve razumijem ali brate godinu cijelu nisu nikog pobijedili,po to su sve profesionalci ,kakav pritisak,kakav strah,što kaže Edin ,sve u redu i čestitke za požrtvovanost i atmosferu ali treba malo i igrati i znati igrati.
Da bi igrao u reprezentaciji moraš igrati vani . I onda stručnjaci počnu dovoditi kojekakve tarabiće sa pric om vraćaju djecu dok ove ovdje tjeraju vani jer ne mogu zaigrati za repku ako nisu vani tako uništavaju fudbal koji se ovdje igra.
Realnost je da ne pripadamo grupi A, jer nemamo igrače tog nivoa, odnosno nemamo ni selektora njihovog nivoa a kakav je savez i mešetarenje pozavidila bi nam i Eritreja
Njegova je nesreca da je dobio ovakve protivnike. Sakupio je igrace sa puno volje i patritizma, al mora se i rezultat vidjeti moj Barba.
Nema kreacije slabi trkaći slab pregled igre šta reći teško moj selektore da ćes šta sa ovim igraćima napraviti bilo šta
Pokvario se onaj LED ekran u zenici. Nemamo dobru svlacionicu a kamoli normalan televizor u Zenici. Jesmo mi kao nacija bas kanta za *abijanje.
Borbenost i volja na nivou. Puno nepotrebnih gresaka u obicnim dodavanjima, puno nepotrebnih kartona. Jako slaba igra preko krila. Dobri na sredini terena. Nemamo uigranih akcija kod kornera, slobodnih udaraca. Hvali konkretne opasnosti u napadu. I generalno navijaci, jako slabi, uvijek ista glupa navijanja i nekakva negativna atmosfera
Zmajevima treba čudo za .... evo šta moramo napraviti i prođe 30 godina, pa dokle više?
Kad otjeraš dva vrhunska igrača u odbrani kakav su Ahmethodžić i Hadžikadunić, onda postaješ ekipa za nabiti gol razliku. Bar smo imali odbranu sa njima I nijd nam se olako dolazilo pred gol, sad ova ekipa nema ništa.
Realno mi nemamo uigranost.... ali nikako, cak mislim da bi neka jaca ekipa iz nase premier lige uspjela nesto izroditi, a ovako igramo traljavo, bez hrabrosti, puno netacnih dodavanja, nema lopti u slobodan prostor i da to neko prepozna, imam osjecaj kao da svako svakog mrzi i pritisak mu zadaje tj. "ne dodas li ti meni necu ni ja tebi, halo vracaj se, smiri igru, u putanju udji , cuvaj igraca, pa dodaj, joj" i tako to ne lici na nista
ma neka su krivi Anel i Denis.. sa izmisljenim razlozima, barba i spaha su grobari bh fudbala
niko barbu ne smije da pita za ostavku.. ccc
Joj zmajeva i šege :-)
Realno mi nemamo kriticnu masu kvalitetnih igraca, moj "rodjeni" Barba je sjajan covjek a bio i fudbaler ali mislim da je selektor u pokusaju bez iskustva, cak ni Vaha tu nebi mogao napraviti neku veliku razliku, zato se moramo pomiriti da smo tu gdje jesmo.
Šta se čeka? Sergej umjesto Sergeja! Jakirović umjesto Barbareza! Stručnjak umjesto kockara! I to je to!