Rožmanov nasljednik
746
Zoran Zekić je novi trener FK Sarajevo!
Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sve vas Husref Musemic je gospodin !
Usrefu taldziji dozivotno zabranit prilazak Koevu!
Dobar je ovo trener. Mlad ali sa poprilicno velikim iskustvom pogotovo u Sheriff Tiraspol-u. Ja sam Zeljovac i postujem Husrefa ali po mom misljenju on je kao i Osim kod nas dao sto je mogao za Sarajevo. Treba ici naprijed a ne nazad. Evo po meni Zeljo u skladu sa mogucnostima doveo Corica koji je proglasen za naj trenera - odlican potez. Sarajevo sa jos vise mogucnosti Zekica - odlican potez takodje. Od proslosti se ne zivi.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E ovo e biti zanimljivo. Nadam se da mu se niko nee mijeati u posao i u igraki kadar. Sretno Zeka!
e biti*
Slab trener
Podrska treneru!
Stara sarajevska prica- samo neka nije domace(izvorno, fk sarajevsko), neka je tudje pa moze i g..... odmah je ljepe, bolje, najbolje
Moj plavi vilicu, u FK Sarajevu uvijek bilo urbani, gradski klub po principu " daj najbolje, njace, moze se"! Mi idemo dalje! Sretno Zekicu!
Karma je cudo a ona ce vas pratiti dugo dugo zbog nepravde prema Husrefu.Mirvica ne zanima napredak kluba vec podebljanje njegovog racuna i on ce s Ajlom i Tanom da unisti klub i samo dok dovoljno love opere on dize sidro kao sto je i prosli investitor preko noci digao sidro
Zoran Gattuso Zekic
Gdje li ih samo nalaze?
Za sve vas Husref Musemi je Sarajevo.
FK Sarajevi, behara ti tvoga, koliko cireva puca kod malih plavih! Eto vam teme o coricu! Pisite o njemu, o rezultatima u gosku i posusju! Mi smo ipak na nivou Osijeka! Idemo Zekicu! Idemo Mirva!
koliko ce se zadrati pitam za jerana
Mene bas zanima koliko ce se coric zadrzati, do nove godine ili prije? Ako ne bude investitora najvise do septembra! Dodusa mozda i politika uleti kao 2024!
Dobar je ovo trener ljudi.
Da je dobar trenirao bi Dinamo, a ne Osijek. Tako je to u Hrvatskoj
Trait emo mi Dzurbuzovica pred kraj sezone
Jo jedan u nizu promaaja,kako sa igraima tako sa trenerima.
jeko jekoderm
Nije Gatuzzo al moze proc
pa iskr bolje zekoc nego gatuso. gatuso dok bi skonto gdje je doso...noga
Onako.. ovaj zadnji mandat u Osijeku mu je bio katastrofa
moji Pitari boricete se s ovim za opstanak