Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra tekma, odudara od ostatka lige
Dobra tekma,bravo mostarski klubovi ! osvjetli te obraz u Europi
ovaj Velez uzima Sarajevo dva razlike
Tabela sve govori..
Sudija usmjerio utakmicu. Nije dao zrinskom crveni i automatski okrece sve. Velez ne zna dobiti. Da su dobili ultrasi bi prekinuli utakmicu tako da je ovako najbolje. A zrinski ne moze o sebi.
Steta sto izvede Zvonica. Jedan on jedan Bogdanovic i eto 2:1
Dokaz da je VELEŽ jak.JAKIROVIĆ nervozan jer je bio ubjeđen u pobjedu i to visoku.Igrali su grubo i zasluženo crveni dobili.Kada im ide JAKIROVIĆ je u jakni kada neide skida se pa još malo u gaće da je VELEŽ dao drugi go.Sta bi bilo da VELEŽ nije kažnjen sa 6 utakmica bez publike i 3 boda oduzeta.Jedini smo u ligi koje nije nadigro u 3 takmice.Vjerujte da neće lako u EVROPI.☝️☝️☝️BRAVO FEĐA i BRAVO ROĐENI.🔴🇧🇦🔴
Isad se ona stativa trese sto je Sipovac pogodio tako sa ne znam tko se u gace malo... Ovo vam je najveci uspjeh ove sezone! I dalje -39
Zrinjski bi dobio da npr da ima svoj stadion🤣 Mi smo domaćini u svakom slučaju hahah Musvdg
HŠK Zrinjskog ne mogu dobiti ni kad Zrinja ima igrača manjeg.stativa spasila Velež.solidam derby
Zato su imali savez i korumpirane sudije vise.
Ubili smo ih ko mraz paprike, FCV
Sta reci osim korupcije i cinjenice da je cak i Igman stariji od Zrinjskog 75 godina.
Loš naslov opet. Bolje napišite Bogdanović upropastio Veležovu dominaciju.
Izlazak Zvone je bio greška, odbrana je bila šuplja poslije toga. Jeste imao jedan kiks ali smo u odbrani PU o bolje izgledali dok je on bio u igri. Bili smo bolji i trebali ovo dobiti.
Jada i prvaka , u europi ce ih nakantat kao i svake godine.
Zato će Vehležspor preko AEK-a u finale Lige Prvaka! Slavite 100 godina postojanja sa 9 mjesta i - 39 bodova.
Svinjski eto vi prvaci,sve na guzove hocete