Komentari (142)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav je ovo prenos slovenci dragi. Bruka kao da imate samo jednu kameru. Sto je najgore ovo i jeste izgleda samo jedna kamera.
Jos ljudi svjetlosnu godinu ispred svih balkanskih banana drzava
@ZaBosnu1 Prosle godine su krenuli od lige prvaka jer su bili prvaci. Ako ne znas ili ne pratis fudbal onda se u najmanju ruku nemoj ni provaljivati. Inace si generalno jedan od napornijih na Klixu. Hajde tamo komentarisi trojke i ostale mani se sporta.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zrinjski je tata-mata za sve klubove u premier ligi!!
ma da ludilo Bravo je pao, daj grupu sa Celzijem da se pokaze ko je tata mata englezima
pa jeli igrao s alkmarom, aston villom, sta bi ti!
Vi koji pljujete HŠK ZRINJSKI pljujete Bosansko-Hercegovačkog predstavnika. Okanite se mržnje, okrenite se budućnosti a prošlost ostavite povjesničarima. Ja kao Hrvat iz BiH navojam za HŠK ZRINJSKI i želim da se svaki Bošnjak, Srbin ili bilo tko osjeća u ZRINJSKOM dobrodošao. Dajte učite djecu toleranciji i suživotu a ne mržnji. Veliki pozdrav svim dobrim ljudima ma kako god da se zovu i kako god da se Bogu mole.
Da su bogdo svi poput tebe bilo koje nacije da su, bilo bi nam puno bolje svima. Isto tako i ja razmišljam. Veliki pozdrav i volio bi da Zrinjski sto dalje dogura. Najbolji je klub u državi definitivno
Bravo Zrinski
Zrinjski definitivno postaje najbolji i najuspjesniji BiH klub u historiji. Objektivno govoreci najbolji su. Ovo pise neko ko navija za Zelju. Znam da je Sarajevo igralo sa Man.Utd prije 57 godina i da je Zeljo ispao u polufinalu Kupa Uefa.
Svaka cast Zrinjski!
paneteneikos propo ko stari kauc, nekad LP igrali
cestitke jedinom ozbiljnom klubu iz BH.
RESPECT
Bravo za Zrinjski. Zrela ekipa tj najzreliji kod nas. Biće jaka borba ove godine sa pitarima i borcem. Sretno dalje
Cestitke
Zrinjski pokazina Kako se igra vanilla. A sarajevo I Velez blage veze Kako igrati vani
Svaka čast,jedini ozbiljan klub u B i H
Bravo Zrinjski !
Bravo Zrinjski
Najstabilniji klib u Drzavi.Cestitke iz Sarajeva s Grbavice
Čestitke iz Zenice..