Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema niko normalan da ne želi prolaz Zrinjskom. Velež se gospodski ponio. Svi trebamo tako. To što grupa bilmeza hajca i fura neke nacionalističke furke...yebat ih. Evo ja, pitar iz Starog Grada, koji redovno ide na tekme na istok, Bošnjo totalni, im želim svu sreću i da Bilbija zabije 2 gola. Eto...sretno.
Prosle godine Velez za malo usao u grupnu fazu ove lige, sad Zrinski.... Realno "velikani" iz Sarajeva na aparatima! Kad se samo sjetim sta su prije BILI Sarajevo i Zeljeznicar!
Možda još više govore činjeice: Prvak iz Hercegovine, pobjednik kupa iz Hercegovine, pola lige iz Hercegovine.... U Hercegovini se radi i manje kuka. Možda tu Bosna i Sarajevo trebaju tražiti razloge stagnacije.
Ovo trpanje Veleza u uspjehe Zrinjskog kao neki kombinovani uspjeh me podsjeca na trpanje Barcelone u uspjehe Reala, a ono Barcelona obrukana zadnjih 10 godina u Europi ko i Velez.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Volio bi da prodje ZRINJSKI ali realno 2 ko kuca
Ako prodje, Zrinjski, u sta sumnjam a iskreno bih volio da hoce, hocemoli reci e i to je uspjeh, mi smo mala drzava p iako prodju i isoadnu u grupnoj fazi opravdavat cemo kao niko nikad do sad to nije uspio pa je kao uspjeh??
Bilo bi mi drago da prodju. Bez obzira sto navijam za Zelju. . Sretno Zrinjski.
E cuj hrvatski sportski klub u Bosni i Hercegovini....Svasta
sretno i pozdrav iz Sarajeva!
Nedo bog da udju nece prvenstvenu odigrat jos 6 mjeseci 😂😂😂
Srecno Zrinjski iz Bg, da bude sto vise klubova iz regiona po evropskim takmicenjima, dosta smo bili na margini
Sretno Zrinjski !!!
Eno kažu gospa se ukazala u Vranduku, pa ce prije utakmice proci kroz tunel, bila sa nekim crncem, a bio mrak...
Mostar budi ponosan ovih dana.
Sretno Zrinjski
Najveće sportske uspehe za Bosnu ovog leta je ostvarila Srpkinja u plivanju i hrvatski fudbalski klub. Gde su Bošnjaci? Šta oni rade? Očekujem komentare tipa: je*u ti mater itd.
Srpkinja nije nego je Bosanka.Ponosna na Bosnu i Bosansku zastavu.A Zrinjski je Bosanski Klub.Mogu se zvat Hrvatski ali su za sve ostale izvan Bosne,Bosanski Klub.Ako ti nepase u Bosni idi u Srbiju zivi
U NAJMANJU RUČICU PRIMIT ĆE 3-4 GOLA I ONDA NEK IGRAJU U LIGI ŠLJIVA PO ČOVIČEVOM IMANJU
Nek im je sa srecom od navijača Željezničara