Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za Zrinju mi je bas drago i nek prodju u KL. Daleko najozbiljniji klub u BiH. Zeljovac sam
Sretno nasim susjedima iz zapadnog dijela Mostara od navijaca Veleza, i bilo bi lijepo da nam Ljudi vrate makar biubnjeve.
Kako je lijepo citat komentare gdje nema mrznje, mozda nesta i bude od ove drzave, cisto sportsko bravo
Sretno Zrinjski, minimalan poraz ili nerijeseno je ravno pobjediti onda u revansu sve moguce! Ali Guimares je odlicna ekipa koja na svom stadionu dobije Porto,Benfiku itd
Dobar je Zrinjski, al ovo ce bit potop. 3-0 najmanje, ko ima nek baci listic na stoju h-1 na dva razlike
Zrinski je rodjeni madjar i bio je okupator na ovim prostorima.
Samo nek nema vecinskih bosnjackih klubova da nas predstavljaju. Sve drugo je dobro
Ne postoje bosnjacki klubovi kao sto ne postoje ni hrvatski ni srpski klubovi, jer su sve to bosanskohercegovacki klubovi.
Promicatelji multikulturalnosti koji blago rečeno ne podnose druge i drugačije umjesto da se ugledaju i ispravljaju svoje greske samo da upitam kada cete bar na drugo mjesto ili čekate koronu i bar jednog anonimusa u Evropi proči
Ceka nas najteži protivnik Tako Pise.Ima tezi jos koliko hoces ako prođu dalje.Glupo razmisljanje.
Intelektu najteži do sada
naprijed Vitoria!
Sretno Vitoria.
Navijatenprotiv vlastitih klubova u BIH, samo zato jer piše HŠK , i onda kažete da želite suživot sa ostalim nacionalnostima. Mrzite sve oko sebe nije ni čudo što ste neuspješni u svemu.
Trebate će im tvoje sretna jer Zrinjski igra protiv jakih kao van zemaljski (3:0-4:3).