Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeli bio kakav transparent :" Djenerale tvojoj majci hvala..."
Urnebesni su. Ne mogu da svare da je Obradovic za godinu i po od limitirane ekipe stvorio tim koji je jaci od njihovim preplacenih zvezdica, pa unaprijed vrse pritisak na ligu i sudije. Cak i njihov ZKK zabranio prenos i dolazak gostujucih navijaca na majstoricu play offa. Prvaci po direktivi.
Ne kontam na sta se zale?
Napisao sam ako dobiju igrati to sto kazu nema Evro lige. I to jeste tacno. A Servi to ne kontaju. A kako ce I skontati kada Jo's misle da se nesta pitaju. Kako ovdje opcenito, a pogotovo u Evropi. Preporucujem obavezan vojni rok. Oni samo u to vjeruju. Nadam se da su traktori puni.
KK Saopštenje.
ABA liga je zamišljena kao dobar način podizanja kvalitete košarke na ovim prostorima, ali se kao i sve na Balkanu izrodila u svoju suprotnost.
Da se hoce pobiti!
Opet taj narod ugrozen. Necete igrati? Pa to je regularno takmicenje priznato od Evropskog kosarkaskog saveza. Nema Evro lige u tom slucaju.