Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj 1 utakmicu odigra kao Iniesta drugu kao Meho iz visokog sto igra za gajbu piva
Bit ce pojacanje kao sto je bio i za Fenerbahce.
Nije zvezda, kokarda je.
Razlika između Džeke i mnogih drugih fidbalera kada se ožene je očita. Amra voli sport i podržava Džeku, a mnogi drugi fudbaleri kada se ožene jednostavno im karijera krene niz brdo. Hajrović npr. Možda nije do žena, ali taj tajming pada forme se baš poklopi sa ženidbom.
tako je kad igras za one kojima ne pripadas,nagli pad
Da kao i Adem Ljajić.
jako pojačanje koje je Jose odmah ocijenio kao neperspektivan višak....bolje da sad daju šansu dvojici najtalentiranijih omladinaca da se čeliče veće ni korist bila
Potpisao je za najveći klub Istočne Evrope, to je ogromna čast!
malo sutra
Ne nego će potpisati za Želju ili Sarajevo?! Igraće u Ligi šampiona a vi se..te kako je napravio korak unazad hahaha Zvezda ove godine ima jak tim, nemojte biti ljubomorni haha
Propao fudbaler od Milana do CZ
Ne treba ga zvat vise u rep
ma jok... treba zvati ove sto igraju po konferencijskoj a ne u lp... ljudino mrzi koliko hoces ali zvijezda igra lp i tu se stici iskustvo koje ce dobro doci u repki... mozemo biti ljubomorni ali mi ni konferencijsku ne mozemo izboriti..
Uspon i pad jednog polu-talenta.
igranje u ligi prvaka je za tebe pad... e da je meni i tebi tako pasti ljudino
e moj ti ...
Na koju je prevaru on postao fudbaler, nikom nije jasno. Navijači Milana ga pamte kao jednog od najgorih igrača svih vremena.
Zavarale ih njegove igre u Empoliju.
Najveća prevara ikad toliko forsiran a ništa.Možds mu legne Crvena Zvezda pa proigra daj Bože.
Što će u repki?
jer je jedan od rijetkih iz nase repke koji igra u LP
bolje mu u zvezdi malo beograd zezancija kesh curice liga prvaka zivi ga
Joj komentara ljubomornih hagahah željo i sarajevo nikad evro takmičenje igrali nisu hahaha
Zeljo 1987 igrao polufinale Lige prvaka
1987 hahahahhaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)