Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljude čine stavovi! O tebi će se pričati, generacije će pamtiti dobrotu tvoju, siguran sam!
ANWAR
Hoce pogotovo ce pamtiti njegovu dobrotu oni sto prave rakete od vodovodnih cijevi. Niste ni svjesni u kakvoj zabludi zivite i na ciju se stranu postavljate
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aferim momcino, nasao pravi klub koji ce te postovat
Njemačka=Sjeverna Koreja
Kada je dobio otkaz moj komentar na Klixu je bio da ih tuži i da će dobiti tužbu. Drago mi je da sada čitam ovu vijest, a još je donirao dio za djecu Gaze. Svaka čast na hrabrosti, ljudskosti i čvrstim principima. Ovo je poruka svima da ne treba šutiti i podvijati rep pred bilo kim.
Svaka mu cast!
Ne mogu razumjeti kako bošnje podžavaju zaluđenike. Razumijem da je situacija djece posebno teška, bez obzira na njihovu nacionalnost. Međutim, nemam simpatije prema odraslim osobama koje su vođene ideološkim uvjerenjima. Djeca su često žrtve odraslih i njihovih radikalnih stavova. Ovo važi kako za Izraelce, tako i za Palestince.
Nista ti ne razumijes! Ovo je borba za opstanak. Okupacija se bori da nastavi a okupirani da prestane, jedni se bore da prezive a dr da ovi nestanu. U borbi za goli zivot, svoju zemlju, cast, narod i opstanak na okupiranoj zemlji nema nista radikalno
Najsmjesnije je to sto Mainz pokusavajuci kazniti slobodu govora, suosjecanje sa Palestincima, zabranjujuci bilo kakav vid podrske tom jadnom narodu, sada ce biti jedni od najvecih finansijskih donatora Palestincima. Njihova mrznja prema tom narodu je dovela da ce njihovih 500,000 otici bas narodu koji mrze.
preveli ste očajno. zahvalio im se ironično i dodao da su opstruirali uplatu.
Bravo Majstore
A ja ljudine. Duboko postovanje..
Kako nekoc nekad neko rece, Vjera su Dobra Djela. Respekt, kapa do poda dobri cocjece.
Pravi NIZOZEMAC
Tako veci oni filipinci koje sam vidjao po Hrvatskoj postati pravi hrvati, to je normalno.
Kapa do poda. Ima još insana u ljudskom rodu. Sve najbolje ti želim u ostatku života.
Karakter
Uzvišeni Allah kaže: Ko uradi trun dobra vidjet će ga, ko uradi trun zla vidjet će ga.
Bravooo ljudino
Aferim. Bog ti dao duplo više
Svaka cast, nevjerovatno, kakva mu se nepravda u "pravnoj drzavi" Njemackoj desila, i veoma sam sretan, da je ipak sve koliko toliko doslo na svoje.