Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strašan pad, nadam se će biti sve u redu!
Pogledas komentare i shvatis da je vecina obdje bolesnika koji jedva cekaju da izadje neki clanak da ga komentarisu. Zamolio.bih klix da se pozabavi i njihovu ip adresu blokira ili nesto da ne mogu praviti jos profila za komentarisanje. Tande sto brzi oporavak!
Auu što ga virus obori sa nogu
Tek na ovakvim clancima mozes vidjeti kako je nas narod operisan od mozga... Covjeku se desi nesreca, eeee nesreca, koja se loze desiti bilo gdje, a on govori nesto fazon nisi ptica, glup sport, glup covjek jer se bavi ovim sportom... Svaki covjek ima svoju strast prema sportu, ma kakav god da je sport. tebi ako se ne svidja druze idi gledaj sah i razvijaj svoj mozak malo
strasno! Desava se i najboljima... Nadamo se da ce se u potpunosti oporaviti!!!!
Sklonite video!
brz oporavak hrabri čovječe 😇
to je ono kada čovjek želi biti veći od Boga,pa čovječe ne možeš biti ptica,smanji doživljaj,ti si za razliku od ptice svjesno biće i time imaš mogućnost razlučivanja mogućeg od nemogućeg,..sve ode u neku stvar zaradi prkosa spram Boga,..
j* bo te on
tesko je reci ciji je gori komentar tvoj ili od vartolu
Uh jbt
Strašno 🙁
Navikli smo, nama je svaki članak na ovom portalu uznemirujući.
UZNEMIRUJUC JE ZIVOT U OVOJ BOSNI POGANOJ NEMOS IZDRZAT OVO VISE
pa idi odavde konju ko te tjera da ostanes
Koliko je samo jedan dio našeg naroda bolestan...
Misliš 90% njih
Sto je skako, skako je.
Moja žena je preživila i gore...neuništiva! (bem ti sreću)
koga briga
Vise me uznemirlio to da je djeciji doplatak u Bosni i Hercegovini 8,5 maraka.