Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ovog preletaca.. koliko si stranaka promijenio ?
Amele, stid me kad te na dzumi vidim pored sebe. Ne zato sto si promijenio 3-4 stranke, ne zato sto si doktor nauka, ne zato sto si zastupnik u Skupstini KS i delegat u Domu naroda FBiH, vec zato sto si se od politike obogatio, a apsolutno nista nisi uradio ni za gradjane, ni za sportiste. Cijelo tvoje djelovanje je sutnja i jedno veliko nista. Ne znam kako ces pred Boga Uzvisenog stati.
Juli rekordan po broju novozaposlenih u bh. institucijama, ove godine imenovan i niz pomoćnika ministara i direktora.
Čuj Rađo ti ne paše, od Fakulteta ste napravili lakrdiju isti ti Mekiću i Rađo. Sad i OK ste spržili, sve samo interes kakav crni sport.Ti kao političar nisi adekvatan da pričaš, da si ostao sportista aferim.
Rađo nađe ljude sa kojima može manipulirati i to radi već 30 godina uspješno. Da nije bilo Rađe Amel Mekić nikad ne bi došao u akademsku zajednicu svojim intelektualnim sposobnostima. Na podršci ljudi kao što je godinama imao od Amela Mekića, Rađo je opstao godinama na svim funkcijama koje je obnašao.
Taj dif je postao ruglo UNSA i drzave gdje je ovo dr nauka a radjo dekan
Sramota si ovog naroda i države, sve što si uspio je to da se lično obogatiš. Sramiš li se kad se pogledaš u ogledalo?
Politicar. Nisi relevantan.
dadni ostavku u znak protesta
naviko, ne moze sad
kad ces mekiću sići sa državnih jasala.
Niko ga više I ne prepoznaje kao dzudistu nego kao uhljeba
Juli rekordan po broju novozaposlenih u bh. institucijama, ove godine imenovan i niz pomoćnika ministara i direktora.
U aprilu je, primjera radi, bilo 18 novozaposlenih, od čega čak 13 u Ministarstvu vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, a mjesec prije bilo je devet.
Kako vas nije stid napraviti intervju sa ovom prevarom?!
Ko im kaže, vuk i janjecoj koži
Ma pakPa žešči
Eto nikad više sportista u politici nije bilo...pa napokon učinite nešta.Talenata ima. Bar pokušaj da te ne peru SDA botovi...obrušili se na tebe ko da si vjeru promjenio a ne truhlu stranku.
Sarajevski preletac koja zivi od politike 20 god sada dosao na red i OK, zalosno
Ma čovjek je u pravu, nastranu njegov interes i lične sukobe. Likovi su se ustoličili u OKBiH i nebriga ih za suštinu (sport), njima je dobro, pačenicima u njihovoj borbi koju vode u zemlji i po bijelom svijetu mahajući zastavom prodavajući patriotizam i tako 20 godina. Pa dosta više!
Zbog ovakvih borilački sport u Bosni Hercegovini stagnira godinama jedva da postoji