Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za to vrijeme u bosni se rutinski parkira na biciklistickim stazama, spominje familija kada se vidi biciklista negdje uz rub ceste, trubi im se, prolazi se na 20 cenata od guvernale sa gasom do daske, ne pusta im se prvenstvo prolaza i sve drugo sto i sami radite
Sport koji je prepun doping skandala ali ako je cist svaka cast janezu
Sada se testira pobjednik poslije svake etape,tako da nema mjesta za amerikance
i celicna prostata.
Biciklizam jeste top sport po popularnosti u svijetu. Mozda ne u BiH ali u svijetu da. Pa pogledajte samo godisnje plate, organizaciju velikih timova itd.
Profesionalni biciklizam je nezdrav skroz, rekreativni je zakon
Kakav Slovenac čovjek je iz Srbljana kod Ostrožca a mlada dolazi iz Ćoraluća kod Cazina. Bosanac 100%
E nije tako. Otac je iz Buzima a mati iz Gate
Na prosloj izrazito brdskoj etapi u direktnom okrsaju "satro" je Vingegaarda! Bravo Pogi..
Boks, bicklizam i hokej, tri sporta sa najvećom fizičkom potrošnjom. Triatlon ne računam.
plivanje.
Pogi legendo, svaka cast!
Razvaljuje lik
Problem ovakih sportova je nedostupnost da bi se moglo znati o kako izuzetnom sportu se radi..
Potpuno se slažem, ali preporuka za pogledati na Netflix "Tour de France: Unchained" (mislim da sada imaju dvije sezone) i onda skontaš o kako velikom i vrhunskom sportu se radi i o kakvim sportašima.
Slovenci sila u sportu postaju, fudbal redovno ucestvuju u zavrsnoci velikih prvenstava, kosarka Doncic, biciklizam ovaj, Janja penjacica zlato Olimpijske igre dominra u tome, Kopitar NHL kapiten LA Kings...
Bit ce tri godine uzimao doping.