Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je velika sramota i nepravda. Curica je sigurno medju najboljima ako ne i najbolja.
U sve se umjesala politika i podobnim se daju nagrade a istinski uspjesni sportisti ostaju po strani. Iskreno jeste culi i za jednog od ovih sportista osim lane i mzaferije?
da mi je samo na po sata ući u taj građanističko-unitaristički mozak, da odmorim malo... pa vi iz Političkog Sarajeva svojim najboljima radite ovo što radite, a šta bi ste tek radili drugome i drugačijemu... mislite da ne znamo; grdno se varate... nije mi žao Političkog Sarajeva, ali žao mi omladine... neka se jave u Hrvatsku ili Srbiju, da ih dignu do zvijezda.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Kakav propust Benjamina da li si ti normala uopste
I dobi Bendža načelničku poziciju, ide dalje. Može Bendža sve što poželi, new age filozofija na najjače.
Meni Benjamina ima blago teleci pogled, ne znam za vas.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ako je podnija zahtjev za nagradu a nije dobila to je za osudu,a ako nije naravno da je nece ni dobiti
a gdje u tom borilacki sport? u kojem mislim imamo najbolje rezultate. Al ima tu svak svoju štelu , lopovi
bruka nad brukama,toliko znoja truda i svijetski rezultata a ni spomena. nije to greska to je ne znanje ,pracenje sportskih rezulta u pojedinim kategorijama, nek vas bude stid i sramota. lejla digni glavu nisu ti oni ni do koljena. ja cu samo reco BRAVOOOOO
Benjamina je malo Dofacena ona ne zna ni kome je dodjelila nagradu niti za sta
SRAMOTA ! Lejla uzmi neko drugo drzavljanstvo i takmici se za Drugu Drzavu koja ce znati da cijeni tvoje rezultate !
Svaka čast ovima što su dobili nagrade,ali ona uz Lanu Pudar zaslužuje najviše da bude među nagrađenima.
TROJANERI STOKO
I onda se čudite i pljujete po ljudima koji odu nastupat za druge... Od patriotizma se ne živi... Curo, znaš ti šta ti je činiti, idi ondje gdje će te cijenit, poštivat i pošteno nagradit...
Nek je babin sin u komisiji
Vjerovatno Lejla Njemcevic nije aplicirala po Javnom pozivu za dodjelu novcane nagrade za ostvareni vrhunski rezultat. Drugog razloga nema. Neke stvari jos uvijek ne idu po automatizmu, nazalost.
Idemo sada Bendži da se ova kolosalna greška ispravi. Ispričaj se za propust i pobrini se da se Lejla adekvatno nagradi uz nužno izvinjenje.
Jel Grad Sarajevo država ili sam nesto propustio
Ovaj problem nije zastupljen samo u sportu, na žalost, nego u svim sferama života. Što je još gore naša Lejla je žena koja se bavi specifičnim sportom, tim više, zaslužuje još veću pažnju, a nije dobila nikakvu. Sramotno! - elementarne stvari kao društvo mi nemamo.
bruka,sram ih bilo,fuj
Ma fuj...Nagrade se daju uvijek istima, mnogi sportisti se zanemaruju jer nisu podobni....No ako bude dosta komentara na vijest...Javit ce se Benjamima...njezine odluke i jesu isključivo populisticke