Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko vjezbas i mala greskica ti sve pokvari.
Pa ovo je najtezi poraz od kako je Makedonski hrvac Slovenko Ljubljanov izgubio zlato od Slovenskog protivnika Skopljara Makedonckog.
Samo da se zna. Tin Srbić je porijeklom iz Kaknja. Oca mu znam odlično. Vrhunski sportista. I molim vas da prestanete sa tim svojim sranjima. Ko je ko, šta je ko....ko god nas jebene Balkance izdigne iznad svih, kao što je Nole uradio, treba biti zahvalan.
Jel legitiman?
Ajme gledaj ga, ramena, tijela znaci uff
Budi zadovoljan sto uopste ucestvujes,kakva medalja
Nebitna inf
Manje relevantna informacija za bosanski narod
I te kako je bitna za hrvatski korpus u BiH. BiH narod cine i Hrvati, Ustav ti tako kaze i njihove putovnice.
Nikakav to nije H r v a t, kad se preziva S r b i ć. Nevjerovatno, sta se ovdje sve c e n z u r i s e
U mađarskoj zivi vise od 174.000 ljudi koji se prezivaju Horvath samo sa ovim prezimen a postoje jos nekoliko varijanti dali su to Hrvati? ,da ne nabrajam druge dzave sa raznim varijantama, Prezime Srbić u Srbiji gotovo da nepostoji U HRvatskoj ima oko 126 osoba sa tim przimenom, Izvor stranica Forebears
Šta je "preča" ??
@GhostWithoutAxe: Mi stojimo iznad tih primitivnih kategorija, ko ce brze, ko ce jace, ... Mi smo dostigli visi nivo civilizovanosti.