Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na stranu sve ali 3 uzastopna zlata na olimpijadi. To ne moze svako realno.
nije posteno za vaterpolo...hrvatska nema more a srbija ima...
Madjarska ima isto,ali ovaj sto je pisao clanak ocito ne zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Kakva divna slika na kraju! Hrvati i Srbi zagrljeni, nema odmah slavlja, prvo cestitke i postovanje susjedima, grandioznim sportistima, divovima u vodi... Svaka cast i jednima i drugima.
ovo nije ni sport. u bazenu se kupaju sa gumenjarom
Jedno je sigurno sportisti Srbije osvajuju medalje ko igracke. Da Bosanci osvoje koju bronzanu bila bi citava gungula na BH medijima.
da se zna ko ne tata!!!
I kojim povodom ovaj clanak?
Mozda povodom vaterpolo reprezentacija koje su igrale finale igara? Mozda jer je ovo rubrika sport i da na tvoju zalost ta dva finalista tebi nabijaju kompleks ali su ovi prvi ovi drugi. Ako je tako onda izbrisi rubriku sport jer sto bi o bilo kojoj drzavi ista napisali a o BiH nema nista tako da i ne treba rubrika.
Srbi se imaju cime ponositi. Narod im promovira Tesla, Pupin, Djokovic, Jokic i mnogo jos njih. Svaka vam cast.
Zlato Djokovica na olimpijadi vrijedi kao 5 drugih, king influencer.
Ima nade i da ce se u BiH stanje poboljsati jedan dan, da sportisti u i ovoj drzavu dobiju kontinuitet u treningu i takmicenju.
Bože učini da ovo popodne traje zauvijek .
Slave sovinistickim pjesmama koje se odnose na nas, vi im cestitate?! Y.ali vas oni, koga briga za njih uopste?!! I have a dream that one day... mi nece iskakati objave o njima dok sama ne ukucam i ne odem na njihove portale. :)
^Bol u K. ;)
Al je zato jedan dio BiH, prvak svijeta u hejtanju komsija, nepobjedivi vec 30 godina...
kako kulturno hrvati prihvataju poraz. od igraca do trenera da su srbi izgubili bilo bi hladna voda,sudija nas zajebo.lopta klizava od ove itd
Ali od 2002. 17 finala, 17 titula prvaka. Sila su, 3 Olimpijade zaredom. Svaka čast ali ova odbrana odigrana na ovoj utakmici je možda najbolja zadnjih 20 godina i to kažu svi koji prate vaterpolo.
Čestitke reprezentivcima Srbije
hoce li i oni proslaviti uz pjesmu baje malog knindze ?
Ako je neko u repki iz Krajine, kao što je u košarci Dobrić, onda hoće. Oće li im ko zabraniti?
Nije on protiv Bosnjaka ni muslimana uopste
Srbija i Hrvarska (Srbi i Hrvati) osvajaju medalje a BiH nula. U mraku od 1992.
Svaka ćast Hrvatskoj reprezentaciji na srebrenoj medalji
Čestitke Srbiji na Zlatu,Hrvatskoj na Srebru i komšijama iz 23% na objektivnom navijanju!I placenoj pretplati BHTV!
Ide ti od tvoje k...ve besplatno. Častis nas