Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se vrate idu na sjevernokorejski goli otok
Selfijem postase sehidi tugo moja
Nadam se da ovi ostaju u Francuskoj, na sigurnom.. ovo sigurno nije dobro palo Debelom Vođi
Pokoj im dusi...
Ko da ih se sta pita...kao ni nas.
Ovi se ne kontaju vracati
Sjecate se policajca koji je neutralisao pakistanca na aerodromu i reakcije koju je to izazvalo? Bas kao sto sam rekao "isplivat ce i video sta se prije toga desilo". https://www.dailymail.co.uk/news/article-13679325 Kada da ocekujemo da klix objavi video? Vjerujem da ce mnogi i dalje braniti Z O H A R E ali neka se barem zna istina.
Plan za bijeg iz hotela i podnošenje azila već spreman.
Lahko im je praviti selfije kad su razganičeni! Da nisu,bilo bi gore nego kod nas.
Nadrealisti-istocno i zapadno Sarajevo. U pet je to deka
Ovo im je direktno odobrenje azila
Kad bi se mi razišli, ovako bi se slikali ovo iz Federacije sa onima iz RS
Ti posto si opsjednut glupostima, mislis tako, a ne shvatas da u svijetu sporta, pogotovo profesionalnog, oni iz RSa i oni iz FBiH se slazu odlicno i svakodnevno prave ovakve selfije i pomazu jddni druge. A postosi ti zatrovan, u tvom nekom svijetu mislis da je to nemoguce. Zato nastavi zivjeti tu i umri tamo, sam.
Boli to sto Sjeverna Koreja osvaja medalje a BiH osvaja ćunu
porodice sporaša iz s. Koreje već na ispitivanju
A kad dodju kuci smetje u balone pa lagano lansiraj...