Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije idiot učinio nešto pogrešno. Počinio je zločin. Silovao curicu od 12 godina. Ostavio joj traume za čitav život. I promijenio joj život zauvijek. Sad kao bi trebalo da se okrene list i da nastavi dalje kao da ništa nije uradio.
imao je 19 godina i on tad. dijete fakticki. cak i ako je bio dobrovoljan odnos u oku zakona to je silovanje kad su u pitanju osobe ispod 14 godina.
Pa nema veze,nije to razlog da mu vrijeđaju roditelje,djecu i druge koji nemaju veze sa tim,nisu je oni silovali.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Buraz nisi ti zrtva. Dobro si prosao sta si uradio.
Moze li bez ulicnog rjecnika ? Buraz ba brate i slicno?
A nije plakao dok je to radio haha
Najveca fora je sto ga je neko poveo na Olimpijadu a oni mu dopustili. Jos ce ispast da je lik zrtva. A jos veci fol je sto se neka za njega udala.
Što je najžalosnije ovo će u budućnosti biti normalno, čak će postojati i udruženja za zaštitu ovakvih
Jesi li plakao kada si unistio snove jedne curice? I nanio bol njenim roditeljima, cijela porodica ima traumu do kraja zivota, jesi li kad plakao zbog njih ?
a šta da njegovom djetetu urade isto?
i on ima dijete kako bi njemu bilo da joj to isto urade
Toliko je egocentrican da je znao cemu izlaze svog partnera u odbojci i dijete ali svejedno je Otisao na olimpijadu jer je sebi najvazniji. Za zenu svejedno, ako moze biti s njim takvim.
Poznajem par odbojkasa sto ga znaju kad je bio mlad i sto su igrali sa njim u Holandiji. Njihova procjena je da je bio veoma nepametan kad je bio 18 godina (nepametan i nezrel opcenito, ne samo u ovome slucaju) a ne da je pedofil. Sad sta vjetovati, pojma nemam.
Mama platila advokata, jal kosio il vodu nosio
Sad suze, a dok je jahao bilo je smijesno
Od njega je gori holandski ok sto su ga poslali na oi. Klikera on nebi trebao igrati vise.
Kuda je svijet krenuo,ovo ce biti ok za 20 godina.
U zatvoru je upozno nekoliko dobrih prijatelja iz Surinama. Kad je izašo prekinuli su veze.
Živi plaču, mrtvi ne mogu.
Pa u pravu je,kakve veze imaju njegovi roditelji,djete ili bilo ko drugi s tim.
Ma jok, djed moj je potplatio sudove i povukao veze da ga izvuce.
pa trebao je misliti i o njima PRIJE nego li je uradio takav gnusan cin. Trebao je misliti da li bi mu bilo potaman da on ima sekicu tih godina, a da ju je netko iskoristio, SILOVAO, i mozda trajno i nepovrativo unistio zivot. A sada place... molim te lijepo.