Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žao mi je ali se često može čuti ovakvo nešto za jedan selfi šta se sve dešava.
Goo151 Tup ti je komentar za Foču, to je jedna prcija koja je naprednije izgledala te 92., nego danas... oronulo i jadno mjesto prije svega
Minus nije dovoljan, Cedomira 151 lijepo prijavis... Prijavi >> Govor mržnje
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prirodna selekcija
Jazuk
Izem ti fotogrfisnje i objavljivanje. Je li to egoizam? Sujeta?
Sve za seljfie.
Zao mi je djevojke i ne razumijem nikako zelje za fotografijom na rizicnim mjestima, pola metra li par cm sta to znaci na fotografiji ?
djevojke i dame, otvarajte OF i snimajte tamo, a ne za IG za dosadne lajkove - na OF će vam još i plaćati za Vaše objave
ako Vam je muž, momak, ljubavnik, ili prijatelj sa izvornim dejtonskim nadležnostima ljubomoran zbog OF-a, pa ostavite ih, ne zaslužuju Vas, i samo žele od vas jednu stvar, a Vaš pretplatnik na OF želi i video, i slike, i da popriča sa vama, da vas upozna, da stisne taj lajk iz strasti, a ne dosade, itd.
Joj simpaticno skroz...
Smrt mozes 1000 puta pobijedit, ali ako smrt pobijedi jednom, onda je kraj igre.
Pazite kad se rade selfie.
Prirodna selekcija nazalost