Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi ni prepisati me znate. Plasirala se na zensko prvenstvo.. hej moj novinaru....
Ma dobro su prepisali, samo su trebali objasniti da se na muškom prvenstvu uvijek po pravilu takmiče i dvije žene, nije baš da neko prati pikado kod nas.
Van Leuven samo igraj,boli te taki
Gadi mi se na ovakve pokusaje nametanja neceg sto normalno nije
Ovakve osobe dobiju finansijsku podrsku od agendasa da se proguraju u neki sport i onda tu vijest namjenski puste na reuters i cnn da obidje svijet. sve se planira kao i evrovizija i ostali dogadjaji
ona moze a nemora da ubada
Jednostavno uvedite kategoriju transrodan i nek tu idu svi ovi i oni.
Ako neko ima iskrivljenu percepciju života, odnosnoživiu svojim iluzijama, ne mora značiti da ostali moraju imati učešća u toj iluziji i to prihvatiti.
Misliš kao srednjevjekovne ideje o svakom najsitnijem detalju života? A da to je u redu nametati svima... Čak je "prirodno" to što se nameće, samo jednima je "prirodno" imato četiri žene a da trojica nemaju ni jednu, a drugima je "prirodno" da se smije imati samo jedna žena, i da je čak i razvod ilegalan, kao što je doskora bio u Irskoj
Kako sad u prvenstvu za muškarce? Ne kontam.
otislo sve u ....
Pa nije hrvanje da se bune.
U pravu Si,ne znam kakve ima veze za pikado jesi musko ili zensko
Svega u bašti Božijoj.
Jakve veze ima spol kod pikada? Neka svi igraju zajedno!
Kliks u ekstazi...
klix reklamira razvrat
Odkad je pikado sport?
Ovo je nova disciplina "pikado od pozadi" =)))
Vaš komentar sadrži elemente govora mržnje zbog čega ne može biti objavljen. Hvala na razumijevanju.
Baš je slatko ovo biće
kopi pejst novinarstvo - do jaja
Kad je utovarit 10 tona uglja tu već nema ravnopravnosti