Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Platis masnu kotizaciju da bi se audi besplatno ispromovisao. Haos
ne organizuje ovo audi, vec je on generalni sponzor trke
Sto tuzioci i sudije ne trce sa predmetima tako, nego gube dokaze o kriminalu Covica od tuzilastva do suda, kao na filmovima?
Za ovakve gluposti ima para, a da se isplate bonusi nema... Kriza u IT firmama...
Neki zaposlenici vole team bullding, druženje, priroda, rekreacija
@as Koji to, pokazi mi jednog?? Poruka za sefove: prestanite smarat sa zamazivanjem ociju, pizza party i slicnim team building glupostima, nego dajte vece plate cka vam ma.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledaj ovih ITevaca, ima se vremena i za trcanje, ne umore se oni na poslu nesto izgleda, ja kad dodjem kuci nije mi ni do trcanja ni do pricanja
Pa postani IT-jevac, ko ti brani? Uz spor tempo možeš postati junior dev za godinu - dvije, zavisno kakav si kapacitet. Ne znam sto se patite kad mozete lagano ubirati pare. A da, treba imati mozak i disciplinu za to
U titino doba bi ovi probili neki tunel za jedno popodne,ili napravili par kilometara pruge,ovako samo ove mace izadju zeljne CHUNDARE kao da trckaraju bezveze.Ne bi li ih neko vidjeo pozno itd samo paznje zeljno i to je sve .
Prehot
52 slike sa maratona ???
Firme plaćaju kotizaciju i nije baš toliko masna. Bio u Zagrebu na ovoj trci
Trebalo ih je na Igman poslati da počiste Veliko polje od smeća, pa neka od toga prave priču. Ovako nikakva korist od njih za širu zajednicu.
Ko je trcao od pripadnika sarajevskog džet - seta, nikog ne prepoznah.
Pola ih je natjerano od poslodavca da moraju trcati
Dobro si.
Sta je sa Srebrena Malina kompanija? Sta je sa Al Shidi Al Bake kompanijom?
ide jedna vreca za mog bakira
Zna li se je li Arifa Tucovoc trcala pitam za jarana
Joj mačke u bijelom na drugoj slici. hvala novinaru na rasporedu slika, da ne moramo vintati 20 puta
prava Hamša
Koji debilizam
Ovo je jasan pokazatelj nedovoljnog rada i pogrešno usmjerene viška energije u Jajajevu. A onda se čudimo lošoj infrastrukturi i nedostatku radne snage. Ovaj luksuz mogu priuštiti samo neradnici koji izazivaju saobraćajni kolaps na štetu svima oko sebe!
Fakat, mogli ocistiti korito Bosne do Kaknja.