Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ti do neba!
jer treniraju i rade, pa dodju i rezultati a ovi sisatori, glume usput face, sportiste.. pokazuju se dok iskonski sportisti samo rade... a kad dodje pravi rez onda se reklamiraju samo kod nas na prvi manji uspjeh su u nebesima i tu je kraj
BRAVO. FENOMENALNO. Ja imam dijete od 13 god, dakle isto godiste kao i Ismail, ali iako je takodjer predan stvarima koje radi, nije niti blizo ovako ozbiljan, i odrastao kao Ismail Barlov. Bravo bravo bravo!! Kako njemu tako i roditeljima, trenerima i svima kojima je stalo. Pravi UZOR.
Svaka čast da te Allah dž.š. nagradi i mnogo još medalja aBd!
Divno dijete
Legendo naša!
Nemam riječi kojima bih opisao ponos koji osjećam zbog malog hrabrog dječaka. Svima nama trebaš biti uzor, kako od nemogućeg stvoriti moguće..
Historijski uspjeh, bravo
Srce moje . Uzivaj i velike cestitke! Simbol zivota.
Ponos naš!
Bravo i veliko hvala
Aferim
Bravo dijete drago, nek ti Bog da sve najbolje u zivotu .
Bravo veliki dečko
bravo momčino, svaka čast tebi i tvom treneru Kapi!
uriniram na slavlje oko nadvožnjaka kod Počitelja...Ismail je pokazao šta je svjetlo u život..nadam se da nam ga je svima upalio...bravo junače
Hvala!
Bravo!!!
MonetizeAd!