Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kovacevic, Rahmanović ,Dal Varešanović,Basic,Serbecic da je njih nekako vratiti,sredio bih njih fino Zeka i imali bi Evropu sigurno!! Kad se sjetim sta im je Rahmanović radio pa to je cirkus ,igrali protiv Celtica playoff Evropske Lige ,ali tada Rahmanović,Tatar i Ahmo nisu imali skim da igraju
Nemaš šta gledat u prošlost, drukčija politika oko igrača treba da se vodi. Prodali smo Buljubašića bezveze u Rizespor, da je ostao još sezonu-dvije tu mogao se prodati za minimalno 4-5m , bojim se da će i sa Nidalom Čelikom biti ista situacija sljedeće ljeto jer momak kida kako igra.