Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokaz naseg mentalnog sklopa,od 9 komentara 8 je protiv nasih momaka,sano znate da pljujete ,da vrijedjate i pisete glupe komentare.Pisite sta hocete,imate pravo ,ali ne zaboravite da ste Bosanci i Hercegovci a ne poljaci,svedjani,itd.imamo jednu reprezentaciju,taman da je najgora ,treba je podrzati.zato misevi razmislite malo tim glavama truhlim
Bolle da ne idete na Euro jer ste kao i fudbaleri sportski ne inteligentni.
Hendikep na Švedsku +15
4 dana do Eura i izjava da ekipa nije baš uigrana. Jel moramo u svemu bit amateri. Čeka nas veliko poniženje u četvrtak od Švedske, bolje je da ne izlaze na teren.
Kada ćete se uigrati? Euro je za 3 dana.
Znači dobili smo kantu na euru
I ne smijemo zaboraviti kako nas je sudija sa Luksemburgom zajeb*o
Ma naravno. Cuvate snagu za zavrsni turnir, kao i obicno.
Ma ima da nas istamburaju ko god stigne...ostanite kod kuce, nemojte ici da nas sramotite