Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za čestitke ko god pobjedi.
Lako je sa Crnogorcima. Devedesetih su radili neke ruzne stvari prema Hrvatima i Bosnjacima. Bili su zavedeni jednom poremecenom fasistickom ideologijom ali su to kasnije shvatili. Izvinili su se, Hrvati i Bosnjaci su im oprostili i zivot ide dalje. Srbima niti je zao niti misle da su nesto lose uradili.
Srbadija zatucana na aparatima
Bravo Zivjele Republike Bosna i Hercegovina i Crna gora
Tako je lako biti insan... Ali marva to ne vidi.... Respekt
@SvizaBakira kakve veze imaju kantoni sa penzionerima? Penzije su na nivou FBiH.I kada bi dali neku pomoc penzionerima onda bi se penzioneri drugih kantona bunili a i zaboravljas da se u mandatu vlade u KS naknada za porodilje sa 300 KM popela na 1.000,00 KM
Bujrum komšije.
Lijepa vijest, malo komentara. Da je tekst o SDA bilo bi nekoliko stotina komentara.
Petar Kapisoda RK Bosna. Neka ljepša vremena...
Bravo! Svaka cast Nermine! 🍁
CG je problem sto nemaju krizu identiteta pa su sa svima dobri i postuju ih dojk ih pekisni suncokreti bez identiteta ne shUknu .
ja pomislih jeff, jbt isti