Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
igra se gdje je najviše bosanaca i hercegovaca van svoje zemlje
Igramo kao da smo domacini. Sa srecom.
BiH 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Hajde Keln opeeeet kao košarka 🥹🥹
samo da dobijemo Farske otoke i Cesku ili Rumuniju u grupi, bilo bi super :)
Ova ekipa je vec sazrela, sa 70% ekipa koje su ucesnici mozemo igrati ravnopravno
Svaka čas', zmajevi...
Još Kosovo i kompletna bivša ex-yu bi bila zaatupljena.
Wilkomen Bosnien und Herzegovina.
E ovako mjesovite kao Rukometna sa Imenima i prezimenima bi trebale biti sve Reprezentativne selekcije u BiH, od Fudbalske, Kosarkaske i drugih, tu lezi snaga BiH u zajednici, samo zajedno smo jaci, svako ko je mislio da Sam moze nesto uciniti, vidjelo se da ne ide, bravo decki sve cestitke sinovima nase zemlje, radujem se prvenstvu, pripremicu se, idem da navijam, podrzacu ove momke
Zašto da budu mješovite, nacionalni ključ? U svim reprezentacijama trebaju da igraju najbolji bez obzira na ime i prezime!
Svaka čast , prvi sam mislio da nema ništa od nas nakon prva dva meča pogotovo nakon jedva pobijede nad Kosovom , čak sam imao i sumnju da je Slovenija malo i pustila , i da jeste ,, Crna Gora sigurno nije pustila i izgubila drugo mjesto u grupi. Svaka čast momcima i selektoru .
Posalji za Berlin, pripremio sam se bio za Berlin kad su kosarkasi trebali ali na kraju nisu prosli....sad popravni! U Berlinu nas ima 200.000, ima da Arena gori!
Hrvatska prvak!🇭🇷✌️