Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da probaju sjedeci😁😁😁😁😁😂😂😂😂💊💊💊💊💊💊
@Dzenan93 zasto ga ????
Uvijek se raspadnemo, kad igramo u Tuzli. Kako u rukometu, tako i u kosarci.
Šuman dobio državljanstva Srbije i Hrvatske istovremeno - po ubrzanoj proceduri. Ne mora ni zahtev za azil, ni fotografije, ni taksa da se uplati... sve OK, samo izvuci živu glavu iz SDA mahale, lako ćemo za protokolarije i papire. Dobro je da se ovo ejakuliranje po nepismenoj SDA talibanskoj sirotinji odvija u Tuzli, pa Šuman može i preko Bijeljine do Beograda i preko Brčkog do Osijeka.
Nije bilo potrebno da se drži minut ćutanja streljanim sarajevskim policajcima pre utakmice. Ovakva igra talibanske SDA reprezentacije je sasvim dovoljno tužna...
Nemaš života. Nažalost toga si svjestan pa ovdje liječiš frustracije. Al ok je, shvatamo te. Ipak si polu-cigan i polu-turčin, odnosno srbin.
Hahaha kakav si ti bolesnik bez zivota ja ne mogu da vjerujem. Subota vece a ti ostavio 200 komentara za par sati. Mozes ti zahebavati "talibane" na internetu koliko hoces jer si ocigledno u stvarnosti predmet sprdnje. Primijetio sam da svaki dan napravis novi profil da ljudi ne vide koliko komentara ostavljas. Stvarno si iskompleksirani pacenik, a uz to jos i vlah.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ZAHTEVAM ŠEST GOLOVA RAZLIKE! Nervira me petica. Ajmo, braćo Česi...
Tako lepo. 6 komada razlike. Sada Česi imaju više golova prednosti nego nepismena SDA talibanska sirotinja poslanika u Narodnoj Skupštini Republike Srpske.
@BulevarPravdoljublja Saznacu tvoju ip adresu preko wordpresa. Vidimo se.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi u mejdan...
Četvorkica već, a? PoluAtalantna prednost Češke, dakle... neka Incko poništi pet golova preko Bonskih ovlašćenja, onda će nepismena SDA talibanska sirotinja da vodi gol razlike? To je najbolje rešenje u ovom trenutku.
Evo, već pet razlike... ne mogu ni da ispišem komentar, a već novi gol. Tako ti je to sa nepismenom SDA talibanskom sirotinjom - ne može SDA taliban da se zatetura, poklekne, posrne, pa ustane... kad jednom krene da pada - SDA taliban ti je kao sekira bačena sa višespratnice... kao avion BH Airlines-a - raspad.
lose totalno niko se ne usuduje da puca sa bekovskih pozicija krila kao i da ne imamo niti sta pokusavamo proigrati lose totalno lose a neka terzic i dalje kao duduk igra u fazi napada
Šuman najbolje da zove Bakira da ovaj sredi neki bolji rezultat preko apelacije i Sakiba Softića.
E, moji Belorusi... od koga ste vi uspeli da izgubite - treba Lukašenko da postroji celu reprezentaciju i savez u centru Minska i išiba prutom po golim guzovima da se smeju deca...
3 komada razlike - možemo da pređemo na nešto drugo... ovo je već dosadno.
@BulevarPravdoljublja Ti nekad rece da ne pratis tekme BiH, izgleda ti silni lijekovi ti u glavu udarili 🤣
Česi dragi, samo polako i strpljivo... bez loženja i ishitrenih poteza. Sitan prc razvaljuje nepismenu SDA talibansku sirotinju.
ajde razguli psihopata
jesmo losi u pm
Tako, tako, tako... samo drži gol do dva razlike i strpljivo privodi utakmicu kraju... ne ume nepismena SDA talibanska sirotinja - velike želje, a male mogućnosti i sposobnosti. SDA taliban ti je kao levak za presipanje rakije.
Ko prenosi?
Afeeim Tuzlo